reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ale się naoglądałam cudowności macie dziewczyny .. ja czekam na ten remont i dopiero będę działać . Właśnie rozmawiałam z mężem ze coś gdzieś słyszałam ze spółdzielnia ma w planach wymianę rur głównych :/ ...(stary blok). Tyle ze nikt tego dokładnie nie wie kiedy mowa była ze za około 2 lata ( a już 1,5 r. minęło lekko ) ... . . A my remont wc robiliśmy parę lat temu i baran nam ścianę tylną zrobił na stałe wiec jak zrobimy remont teraz łazienki to jedyna szansa bo później kasy może nie być jak przyjdą " fachowcy " ze spółdzielni i rozpierniczą ściankę w wc by dostać się do rur ... to będzie lipa bo z kasa będzie krucho pewnie :( .

reklama
Ja mam jeden po córci taki grubszy mis. I takie cieńsze polarowe. Ale ja to jestem zdania że taki maluszek prosto z brzuszka to musi mieć ciepło. Bo cały czas miał tam temp 36.6. Wiec ja jestem zwolenniczką grubszych rzeczy:p

Ja tez kupilam dwa jeden grubszy drugi cienszy ten zielony cudak;)
Co do wozka to tyle kolorow OMG tez nie umialabym wybrac

Polianna super wózek i ma wszystko :) nie dziwie się że macie problem z wyborem koloru, można przeglądać i przeglądać ;)
A ja mam kombinezony takie raczej na wiosenne oczywiście używane. Mam też grubsze ale to o wiele większe na później.
Ten z lewej udało mi się dokupić a z prawej dostałam. Chciałam mieć podobne dla bąbelków.
4410372_20160213_121442_RichtoneHDR.jpg

A i jeszcze dostałam przewijak który wygląda jak torba. Nawet nie widziałam że coś takiego jest.
4410373_20160213_110411.jpg

--------
32tc

Załączniki

• 4410372_20160213_121442_RichtoneHDR.jpg
    4410372_20160213_121442_RichtoneHDR.jpg
    80 KB · Wyświetleń: 257
  • 4410373_20160213_110411.jpg
    4410373_20160213_110411.jpg
    92,2 KB · Wyświetleń: 243
Ja tez mam dwa podobne miski jak Justa i nie bede dokupywala zimowego. Jak bedzie zimno to ubiore mala na cebulka plus koc grubszy i do auta a w i tak ją beda musiala troche rozpakowac zeby sie nie ugotowała w drodze powtotnej w samochodzie. Dobrze mysle dziewczyny ktore sa juz mamami??

Ja tez mam takiej grubości mniej więcej jak Justa polarowy i myślę że wystarczy + ubranko pod spodem cieńsze czy grubsze zależy jak bedzie i kocyk

reklama
Ja ma troszkę grubszy niż Justa więc pewnie lżej ubiorę pod spód. Zresztą od szpitala do samochodu to chyba nie zmarzną maluchy. A w wózku wrazie niższej temp to przecież są osłonięte i mają jakieś przykrycie.

Do góry