reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Kitki kochana jesteś.... masz dobre serce... niesamowita historia..... gdyby nie to ze spodziewam sie dziewczynki tez bym mogla wyslac ciuszki..... mam ich ttyle ze chyba 3 razy dziennie bede dziecko przebieac

reklama
Kitki szkoda dziewczyny. I tak jak piszesz czlowiek nie docenia co ma. My sie tu wymieniamy zdjeciami wyprawkowymi a ona biedna nie dosc ze nie ma za co kupic pewnie to jeszcze zmartwienie o zdrowie maluszka :( przykre to bardzo.
Ale super sie zachowalas ze jej zaproponowalas te ciuszki.

Kitki ja o tym samym pomyslalam. Ze mały wyrośnie a ja nie mam komu oddać. Jak przyjdzie co do czego to podzielisz się pewnie adresem:)

Dziewczyny juz mnie tak nie wychwalajcie bo przeciez nic nie zrobilam. Kazda z was by tak samo postapila. Mi i tak sie juz nie przydadza. Maly zdarzy wyrosnac zanim ona urodzi. A tak sie szczerze ucieszyla. To widac od razu. Jeszcze wymysle cos.

Jak mi szkoda tego dzieciatka. Nasze będą miały wszystko a jego mama będzie musiała o wszystko walczyć. Bidulek. Aby tylko był zdrowy i kochany.

Kitki ja tez chętnie oddam ...mam naprawdę dużo a więcej dzieci nie planuje wiec mogę zaopatrzyć rownież w akcesoria młoda mamusie :)tyle nas tutaj jest ze napewno nie przejdzie be echa pomoc dla młodej mamusi :)

Kitki Wczoraj koleżanka przyniosła mi torbę nowych butelek ze smoczkami az nie wiem po co mi tyle:)ona karmiła tylko piersią ale zachowała bo wiedziała ze mj sie przydadzą :) mogę podzielić sie większa częścią :)tak samo z kocykami, ubrankami itp...

reklama
Marzenka ma rację ;) Kitki, jak będziesz mogła, podziel się adresem i kto będzie mógł to tej Młodziutkiej Bidulce pomoże. Kurczę wzruszyłam się jak czytałam to, co pisałaś. Dobre serce masz Kobitko i bardzo fajnie, że się z nami tym podzieliłaś ! Zdrówka ! :*

Do góry