reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Zdecydowani byliśmy na model w sumie już od dawna, byliśmy miesiąc temu w hurtowni to nas trochę zlali w dziale z wózkami, więc nie zamawialiśmy. Może to i dobrze bo nagle mi inny kolor się bardziej spodobał :D A później bym marudziła :D

ania50 śliczny wózek! :) kolorki świetne!

Martita mój fotelik jest czarny i ta miękka część przy główce jest w szaro czarne paseczki :)

No to was nadrobiłam uffff. A ja dalej poszukuje rzeczy z listy ... wózek stawiałam na xlandera ale myślę cały czas .... bo mam wymagania :D
Wózek musi dać rade przejechać gładko po piachu ( lato plaża nad jeziorem las ) więc koła musi mieć spore .. 2. jeśli ma być 2 w1 lub 3 w1 to wersja spacerowa musi starczyć na długo i musi być wygodna nawet dla niespełna 3 latka ... ( w moim obecnym xa spacerowym podnóżek opada wyrobiły się zaczepy wiec synek jak śpi to mu nogi zwisają :( ) . Jeszcze rozważam kupno tylko głębokiego wózka a później zainwestowanie w wózek spacerowy który wiadomo dłużej jest w użytkowaniu . I co ważne musi się łatwo składać . Tylko jeśli wybiorę wersję głęboką to czy fotelik będę mogła zamontować ?

Mikulinka nigdzie nie widzialam samej wersji glebokiej do kupienia xlandera, ale jak znajdziesz to dokupisz adaptery i spokojnie mozesz wpiac fotelik tylko musisz sprawdzic wczesniej czy pasuje do stelaza xlander.

Mikulinka - wykorzystaj dtelarz do xa i kup sama gondole i bedziesz miala gleboki;) pozniej dobie kupisz spacerowke.
Ja mialam xa ale lata temu. Cora jezdzila do 3 lat. Nic sie nie wyrobilo ani nie odpadlo. Takze u nas sie spraqdzil w 100%

Kitki czy szybciej to nie sądzę - chyba, że jakiś sklep internetowy miałby na stanie ten kolor ale nie sprawdzałam. Wcześniej w hurtowni mówili, że max 2 tygodnie oczekiwania ale podobno teraz producent ma dużo zamówień po Targach i dlatego się wydłużyło. Termin mam na koniec kwietnia, więc nie spieszy mi się aż tak bardzo, przynajmniej gwarancja wózka nie będzie na darmo leciała :)
Cena w mojej hurtowni jest na tyle konkurencyjna, że nawet gdyby inni oferowali darmową wysyłkę to wyszłoby na to samo a tu mam na miejscu :) Przynajmniej jak na allegro patrzyłam to było podobnie lub drożej ;)

reklama
Do góry