reklama
Malasowka0416
Zaangażowana w BB
Ania50 - widziałam ten wózek na żywo - bardzo ładnie się prezentuje
także myślę, że to dobry wybór
Też rozważałam jego zakup 
Mikulinka
Fanka BB :)
No to was nadrobiłam uffff. A ja dalej poszukuje rzeczy z listy ... wózek stawiałam na xlandera ale myślę cały czas .... bo mam wymagania 
Wózek musi dać rade przejechać gładko po piachu ( lato plaża nad jeziorem las ) więc koła musi mieć spore .. 2. jeśli ma być 2 w1 lub 3 w1 to wersja spacerowa musi starczyć na długo i musi być wygodna nawet dla niespełna 3 latka ... ( w moim obecnym xa spacerowym podnóżek opada wyrobiły się zaczepy wiec synek jak śpi to mu nogi zwisają
) . Jeszcze rozważam kupno tylko głębokiego wózka a później zainwestowanie w wózek spacerowy który wiadomo dłużej jest w użytkowaniu . I co ważne musi się łatwo składać . Tylko jeśli wybiorę wersję głęboką to czy fotelik będę mogła zamontować ?
Wózek musi dać rade przejechać gładko po piachu ( lato plaża nad jeziorem las ) więc koła musi mieć spore .. 2. jeśli ma być 2 w1 lub 3 w1 to wersja spacerowa musi starczyć na długo i musi być wygodna nawet dla niespełna 3 latka ... ( w moim obecnym xa spacerowym podnóżek opada wyrobiły się zaczepy wiec synek jak śpi to mu nogi zwisają
Mikulinka - wykorzystaj dtelarz do xa i kup sama gondole i bedziesz miala gleboki
pozniej dobie kupisz spacerowke.
Ja mialam xa ale lata temu. Cora jezdzila do 3 lat. Nic sie nie wyrobilo ani nie odpadlo. Takze u nas sie spraqdzil w 100%
Ja mialam xa ale lata temu. Cora jezdzila do 3 lat. Nic sie nie wyrobilo ani nie odpadlo. Takze u nas sie spraqdzil w 100%
ania50
Fanka BB :)
Kitki czy szybciej to nie sądzę - chyba, że jakiś sklep internetowy miałby na stanie ten kolor ale nie sprawdzałam. Wcześniej w hurtowni mówili, że max 2 tygodnie oczekiwania ale podobno teraz producent ma dużo zamówień po Targach i dlatego się wydłużyło. Termin mam na koniec kwietnia, więc nie spieszy mi się aż tak bardzo, przynajmniej gwarancja wózka nie będzie na darmo leciała 
Cena w mojej hurtowni jest na tyle konkurencyjna, że nawet gdyby inni oferowali darmową wysyłkę to wyszłoby na to samo a tu mam na miejscu
Przynajmniej jak na allegro patrzyłam to było podobnie lub drożej 
Cena w mojej hurtowni jest na tyle konkurencyjna, że nawet gdyby inni oferowali darmową wysyłkę to wyszłoby na to samo a tu mam na miejscu
reklama