reklama
Lusinda890
Fanka BB :)
moje prześcieradełko też ma gumke. Ale mnie kusi aby ubrać już łóżeczko, no ale kurcze jeszcze 6 tygodni więc się zakurzy. Nie wiem czy chociaż do jutra wytrzymam 
Kitki jak dla mnie to wybierałabym między tym pierwszym i czwartym i pewnie bym pierwszy wybrała ostatecznie. No ale ciekawe jak te kolory w rzeczywistości wyglądają
Kitki jak dla mnie to wybierałabym między tym pierwszym i czwartym i pewnie bym pierwszy wybrała ostatecznie. No ale ciekawe jak te kolory w rzeczywistości wyglądają
ja do wózka tez nie mam pościeli, tylko prześcieradelko
kocyk do tego, może podusia płaska i wsio
ja jeszcze chcę kupic mini-odkurzacz, taki do ręki bo mi się włączyła fobia, ze mi się u małego kurzy bardziej bo tych drzwi nie mam...
ja jeszcze chcę kupic mini-odkurzacz, taki do ręki bo mi się włączyła fobia, ze mi się u małego kurzy bardziej bo tych drzwi nie mam...
kasiunia123
Fanka BB :)
Kitki dla mnie też łóżeczko z drugiej aukcji wydaje się mocno porzadniejsze. A kolor szary

madzia1701
Zaangażowana w BB
Polianna śliczny wózeczek i ta kolorystyja piękna też miałam chętke na taki. Ale niestety nie miałam prawa głosu, mąż tak się wciągnął teraz w wybieranie rzeczy dla syna że musiałam ustąpic. Kupiliśmy bebbeto(chyba tak się pisze) 3w1 także zadowolona jestem, troche kolor mi nie odpowiada, no ale cóż, przeżyje
No i ma takie same felgi jak mąż w aucie

Załączniki
reklama