Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A od sprawdzonego sprzedawcy, zawsze ubranka od niego są w dobrym stanie, w ogole nie zniszczone itd
Jedna jest taka fajna bluzeczka z długim rękawkiem, czerwona z bałwankiem z przodu i napisem" snow man", będzie miał na okres świateczny Bożo Narodzeniowy
Jejku ciesze sie jak dziecko ze tak sie obłowiłam za takie pieniądze 

:-). Wiele rzeczy na rynku ma za zadanie zaspokajać sztucznie wykreowane potrzeby. Tak więc mając w pamięci całkiem zbędne rzeczy, które kupiłam kiedyś dla córki oraz mając na uwadze stos książek, pluszaków i in. postanowiłam siedem razy zastanowić się zanim coś kupię. I tak z moich przyszłych wydatków (na dłuższy czas) wykreśliłam:

). Ja również mam na tym punkcie hopla i tym sposobem uzbierała się niezła biblioteczka (zawsze jak ktoś pytał, co kupić córce to mówiłam, że książeczkę a dziś odnośnie syna mówię-pieluchy
) Pożytek z tego taki, że córka załapała bakcyla
.
( oni też są zazwyczaj zadowoleni bo nie muszą się martwić, że z czymś nie trafią
).
Jeżeli odpowiem sobie, że moja mama nie wiedziałaby do czego to nawet służy to znaczy, że nie okażę się ignorantem jako matka jeżeli tego nie kupię
.Nie pale, nie pije ale za to Allegro jest moim uzaleznieniem![]()

Pokombinowałam troche z budżetem, odłozyłam parę spraw na "później" i tak oto nasz nowy nabytek: LEŻACZEK FISHER PRICE DO 18 kg-EKROPKA-COM,WYS12H Szkoda trochę ze tak późno ale i tak sie przyda, bo jest do 18kg