reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Malenstwa

My trojkolowca pod uwage nie bierzemy bo wydaje sie byc malo stabilny zwlaszcza jak trzeba podjechac na jakis kraweznik albo schodek (probowalismy w sklepie).
No ale za to juz wiemy na 100% ze musza byc skretne kola (czyli pewnie bedzie x-lander) albo skretna os (uzywany Mutsy moze...)

reklama
ja tez uwazam ze trojkolowce sa niestabilne, podobno jak sie dzidzia powierci to moze sie nawet przewrocic !! a poza tym gdzies przeczytalam (byc moze nawet tu :-)) ze dzieci sie czasami boja jezdzic w trojkolowcach ze wzgledu na to kolo miedzy nogami czy jakos tak ... a my tez chcemy czterokolowca ale wlasnie ze skretna osia przednia albo tylnia bo widzialam taki na ulicy i fajnie sie go prowaddzi (przynajmniej tak to wygladalo). Wiec z takich wozkow fajny jest mikrus alu costam i sawex jakistam, ale musze zobaczyc te wozki na zywo :-) mutsy widzialam w sklepei - wypasiony ale cena ... brrr

a ja dzisiaj sie podk.....,oczywiscie wysłałam kolejnego meila do kolesia u ktorego kupowałam na allegro ten zastawik ciuszkow dla dziewczynki:tak:(zakupiłam 2 lutego).Tydzien temu napisał ze wysle w poniedziałek lub we wtorek-wiec czekałam na paczke do piatku,a tu nic:wściekła/y:.
Facet napisał mi ze zaszła pomyłka i ze wysle ciuszki na 100% w poniedziałek-i ze liczy na moja cierpliwosc i wyrozumiałosc-ale ja juz jestem taka:wściekła/y:wsciekła ze go odpowiednio podsumuje.:tak:

A poza tym jedziemy po obiedzie z adamem do Baby -maxxa zobaczyc ,poogladac i mam zamiar kupic kołderke,posciel i cos co mi tam wpadnie w oko.:tak::-):-)

Zyrafko widze ze jestes z wroclawia, a my musimy wybrac sie albo wlasnie do wroclawia albo do poznania zeby zrobic jakies zakupy a w szczegolnosci popatrzec na wozki, napisz jesli mozesz jakie sklepy polecasz ale tak zeby bylo maaase wozeczkow do poogladania :-)

Betka17 mówi Ci cos miejscowośc Kurów. To jest 16 km od Puław, w puławach pracuje, w Kurowie mieszkam. A Kazimierz odwiedzam czasami jak nie mam co z czasem zrobić to jest ok 30 km ode mnie.

Jeśli chodzi o wózki na 3 kółkach to też nie mam do nich przekonania.

Kacperku z facetami juz tak jest moj Mirek jak chcemy coś kupić Igorowi to najpierw sprawdza czy mu sie bedzie podobało no coz to tez dzieci:-D .

My w sumie wiele nie kupujemy bo duzo rzeczy mamy po Igorze jak bedzie chłopak a jezeli bedzie dziewczynka to szwagier ma coreczke wiec tez nie ma co na zapas kupować.

Ale wczoraj robiła liste rzeczy ktore na pewno musimy kupić i tu znalazłe sie posciel pieluchy i reczniki to na poczatek ale znajac zycie cos jeszcze do tego dopisze:tak: No i oczywiście wozek mamy jzu upatrzony wozek dla dwojki i tylko czekamy czy da rady Go sprowadzic i za ile.

Dziewczyny czy dla dziecka trzeba kupić specjalne ręczniki czy można go wycierać zwykłymi?

reklama
Betka17 mówi Ci cos miejscowośc Kurów. To jest 16 km od Puław, w puławach pracuje, w Kurowie mieszkam. A Kazimierz odwiedzam czasami jak nie mam co z czasem zrobić to jest ok 30 km ode mnie.

mowi mi cos Kurow-kozuszek tam kupilam :-p wiem,to po drodze na Lublin.ale nie moje rejony :baffled:

Do góry