• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla maluszka

reklama
my dopiero dziś (w końcu!!) kupiliśmy wózio!! nie mogliśmy się zdecydować na brykę dla naszej córci, aż w końcu kupiliśmy tą, którą wypatrzyliśmy na samym początku (jak zawsze, pierwszy wybór najlepszy)... wygląda tak:
http://www.bobowozki.pl/images/bartatina07_1.jpg
nasz jest bordowo-beżowy :)
teraz tylko czekamy na łóżeczko, jeszcze ze dwa prześcieradełka, oliwke i reszte kosmetyków i będzie wszystko!! :-)

Ym... Mi zostało jeszcze trochę. ;) Nie mam klapek i koszul nocnych do szpitala... No i staników do karmienia. :) Poza tym jeszcze zostało do kupienia: łóżeczko, materac, pościel i tak dalej w tym temacie, tapety, lampka, siedzonko do karmienia, nawilżacz, chusta, wózek, fotelik, kosmetyki pielęgnacyjne dla dzidzi, trochę więcej tetry... Uch, będzie hardkorowy miesiąc :)

hej!
dzisiaj byłam w sklepie i zainteresowały mnie maskotki pozytywki do zawieszenia nad łóżeczkiem oraz w wózeczku.
czy któraś z Was kupiła takie cudo?;-)

Frodo- ja nie mam maskotek ale za to zaopatrzylam sie w grzechotki do wozka ( jak widac na fotce)

Załączniki

• KICIA.jpg
    KICIA.jpg
    75,1 KB · Wyświetleń: 129
reklama
hej!
ja znowu kupiłam coś nowego, tym razem rożek z podusią z wkładem kokosowym-ale myślałam, ze ten wkład jest trochę sztywniejszy???:eek:

a dzisiaj zamówiłam śpiworek do fotelika samochodowego i gondolki( taki ocieplany od środka polarkiem)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry