reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

niby teraz jest taka szkoła że dzieci do roku ( w tym noworodki) ubiera się na dwór 1 warstwę więcej niż się samemu ma na sobie a po roku to tak jak siebie:tak:

ja mam plan ubrać małą w bodziaka na krótki rękaw, na to cieplejszy ale nie za gruby welurkowy pajac i kombinezon i czapa oczywiście.
jak będzie zimniej to taki ale już bez żadnego przykrycia bo w aucie i tak będzie ciepło
Product Detail | H&M PL

a jak będzie 5+ to taki i ewentualnie na to kocyk

George pudrowy misiowy kombinezon uszy łapki 56 (4771873234) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

w aucie jak nagrzeję to porozpinam trochę ale to w zależności jaka będzie temperatura

Ostatnia edycja:
reklama
Dorex a jakie jest to zapiecie na dole w tym h&m? Spokojnie da się pasy w foteliku zapiac? Bo to by mi idealnie pasowało - raz kombinezon a jak do wózka to spiworek :tak:

ewa można zrobić śpiworek a jak się przepina na nogawki to spokojnie do fotelika pasuje:-D ( widziałam w szpitalu jak byłam szew zakładać jak dziewczyna taki miała, kupiłam na allegro za 69 zł, ktoś wystawił że używany a przyszedł nowy z metkami:tak:

Dziewczyny a co powiecie o śpiworku do wózka? Teściowa chce nam kupić, ale nie wiem czy potrzebny będze, bo mam ''kurtkowy'' kombinezon, do tego przykryje kocem i wydaje mi się że wystarczy, termin mam na początek lutego, ale wiadomo 1sze dziecko, więc może być nawet 2 tyg później... A zanim się zacznie z dzieckiem wychodzić na spacery to miną jakieś 2-3 tyg to będzie koniec lutego albo marzec, więc nie wiem czy to ma sens? Kombinezon mam większy na 63-68 i w razie czego mam cienki, polarowy jeszcze.. A teściowa twierdzi że nawet w kwietniu taki śpiworek mi się przyda.. Ja się nie znam, jestem zielona, ale wydaję mi się to przesadą, w kwietniu już robi się ciepło przeważnie, więc kocyk wystarczy chyba??Bo w tym śpiworku to by się dziecko mogło zapocić..:szok:

Kika ja tak samo myślę, że grubszy koc do wózka wystarczy, jesli dzidzia bedzie miala na sobie kombinezonik :)

Oczywiscir, ze kocyk wystarczy :)
Ja mam taki fajny polarkowy kocyk do fotelika, z dziurami na pasy :) ojj Mila to sie w nim najezdzila, swietna rzecz :)
Musze D wyslac do domu jego rodzicow po gondole i ciuszki od 56 do 68 :) czas przygotowac wszystko :) no i w nastepnym tyg musze jechac dokupic szafe do Mili pokoju. Ledwo co jej ciuchy mieszcze w calych meblach :O

reklama
Nooo to racja, ale ile frajdy w tym kupowaniu bylo :p
Choc powiem szczerze, ze jakbym miala znow kupowac cala wyprawke, to chyba bym nie dala rady :( tyyyle chodzenia, ogladania i dzwigania :p Wiec ostatecznie bardzo sie ciesze, ze jednak bedzie dziewczynka :p Choc wiadomo, marzeniem byl synus :)

Do góry