reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Wczoraj składaliśmy furę dla młodego.Mąż się nawkur... bo nie dali instrukcji!! Dla samotnej kobiety złożenie tego wózka to rzecz chyba niewykonalna.
Ale najważniejsze że już jest i się wietrzy. Muszę przyznać, że śmierdzi trochę, więc w sumie się cieszę, że jest tak wcześnie, to zdąży wywietrzeć.

Ładny wózek. :tak:
Dziewczyny a jakie macie sprawdzone kosmetyki dla dzidziusiów? Ja myślałam o tych z serii Ziajka. Ziaja to dobra Polska firma. A Wy co myślicie??

Ja kupiłam oilatum, krem bambino i krem nivea na każdą pogodę i tyle do pupy linomag i sudocrem w razie coś ;-) ah jeszcze mam oliwke z babydream ale ona zawsze u mnie jest na półce ;-)

Ostatnia edycja:
u mnie podobnie linomag do pupy ten z a+e, w razie odparzeń bephanten (przyda się też przy karmieniu) do kąpania emolium + balsam w razie dużego wysuszenia i to na razie tyle...potem przejdę na babydreama lub hippa bo mają dobry naturalny skład

reklama
Do góry