reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
Bilka ja miałam ten kombinezonik dla synka i sprawdził sie swietnie więc zostawiłam go sobie teraz dla córci. Ja nie lubię tych grubych kombinezonow, wole taki cieńszy plus polarowy kocyk na to. Łatwiej dziecku zapewnić dogodną temperaturę i nie przegrzac maluszka :) uważam ze swietnie wybrałas :)

Czarni mnie chyba ten drugi lepiej podchodzi, choć oba są podobne:) a kolor jak dla mnie 31 z tego drugiego, fajnie że mają możliwość zrobienia skórzanej rączki, ja na swoim poprzednim miałam plastikową i była wydrapana od obrączki:/

Czarni Bardziej przekonuje mnie ten 3W1 NOWA GENERACJA - WÓZEK + FOTELIK - CERTYFIKAT (2824054576) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pompowane koła- wzięłabym te metalizowane, ze szprychowymi to według mnie jest tak, że lepiej wyglądają ale jak się jakoś szprycha wyłamie to tracą cały urok :p ogólnie stelaż bardzo podobny wymiarowo i składowo do mojego ;) Trochę mniej wygodne, że budka przekładana, ale to bajka przecież ;) Gondola i spacerówka ma większe rozmiary od tego drugiego wózka i rączka chyba rzeczywiście skórzana ;) Torba jest ok, no i kolory to 1 mnie urzekła i 26 ;)

A widzisz warto mieć opinie innych bo z tą budką to nie zauważyłam....
Co do kół to nie podlega dyskusji względem mojego zmotoryzowanego męża delta pompowane oczywiście i koniec :D
A jaki Wy kupiliście podeślij linka?

bilka- fajny ten kombinezon tez gow rece mialam , ale wzielam inny, ale jest baarzo fajny!! A jeszcze sie spytam jaki rozmiar wzielas? bo ja mam 62 i mi sie naprawde duzy on wydaje, u mnie takie zimy jak nie zimy ciekawe czy zdazy w nim pochodzic . :-)

Ada no to w paczce mialas same skarby, przepiekna ta posciel, babcia sie postarala, no i te spioszki boskie :-D

maonka bardzo fajne ciuszki, te na 2 zdjeciu bardzo mi sie podobaja.

Indziorka ja dostalam rok temu pod choinke od mojego super szlafrok, taki mieciutenki, moglabym caly dzien w nim chodzic, tylko ma jasny kolor i sie zastanawiam, czy sie nie ubrudzi w szpitalu :baffled: A majtki kupilam w koncu takie zwykle biale, bawelniane, tylko cienkie w miare, jakos polozna u nas bardziej polecala.

muum to be ale slodziachne te ubranka :-)

caroline my tez mamy bialy kombinezonik na wyjscie, bo kupilismy jak jeszcze nie znalismy plci.

bilka ja tak chorowalam na ten kombinezonik! On mi sie tak podoba, ale kupilismy dwa w lumpku, a potem dostalismy jeszcze trzeci to juz by grzechem bylo czwarty kupowac :-(

reklama
Aninek Ja wczoraj zamówiłam z allegro te siatkowe, bo u nas nawet krzywo na te patrzą bo wszystko tam powinno "oddychać" ;) Ale jakbym miała wybór to kupiłabym białe bawełniane i bym się nie martwiła :p Bo wiesz nawet jak się pobrudzą to zawsze pod ręką masz mydło, a w domu odplamiacz ariela (dla mnie niezastąpiony;) i są znowu czyściutkie:p A zamawiałam na allegro, bo w jednej aptece były teoretycznie dla mnie, ale żadnych konkretnych wymiarów podanych nie było, a wiadomo rozmiar rozmiarowi nierówny :/ I mój postawił się ostro, że nie będę się bujała po aptekach, bo to się mija z celem i mnie wczoraj pilnował żebym znalazła takie jakie potrzebuję i żebym zamówiła :p

Do góry