reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
kurcze wlazlam na allegro i dostalam oczoplasu ::) jak sie wzielam za ogladanie body i kaftanikow to tragedia polowe bym kupila :laugh: Musze odetchnac ;)

te kozaczki mnie rozwaliły  ;D dziewczyny ależ macie już bajerów dla Maluszków  :) gdzieś chyba przegapiłam ten wątek wcześniej  ::) kurcze  muszę was dogonić  ;D  ;D prześliczne  :)

Wiecie co, tak wczoraj pomyślałam, że przystopuję narazie z zakupami ciuszków... Po tym, co spotkało naszą Marthusię.. jakoś boję się "zapeszać"... Teraz już nie te czasy, że jest problem z kupnem czegokolwiek... Poczekam do czerwca.. albo chociaż maja... Co o tym myślicie?

Z jednej strony to racja,jest jeszcze czas na zakupy,tym bardziej że wejdą nowe kolekcje na wiosnę i lato...ale z drugiej to taka frajda kupować te maleńkie ubranka...Co ma być,to będzie,niestety takie rzeczy się zdarzają i niczego nie jesteśmy w stanie przewidzieć...Ale trzeba być dobrej myśli i cieszyć się chwilą obecną,przecież ciąża to najwspanialszy i najtrudniejszy jednoczesnie okres naszego życia i drugi raz taka sama ciąża się nam nie przytrafi,bez względu na to ile dzieci będziemy miały urodzić.Ja też na razie przystopowałam,a to dlatego,że mamy inne wydatki a na bobikowe zakupy nadejdzie jeszcze pora.

Wiem ze to niezla radocha takie kupowanie, bo nawet wczoraj zastanawiajac sie nad tym co napisalam wyzej - kupilam dwa kolejne ciuszki...
Masz racje, co ma byc to bedzie. Modle sie tylko, zeby bylo dobrze.

No to pokaze wam Misia cudotworce ;D Wiciu jak narazie oszalal na jego punkcie.Ja w misiu zakochalam sie juz dawno bo chyba rok temu i nie moglam bez niego wyjsc ze sklepu. Misiu jeszcze jak gra to kreci glowka.

reklama
Do góry