reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mamy i przygotowania torby do szpitala.

a ja dziś sobie kupiłam dwa staniki do karmienia
Biustonosz do karmienia Anita 5068 - 5068 : Anita - Intima.pl Sklep
Biustonosz do karmienia 5052 Anita :: duzabielizna.pl
i wyszło mnie taniej, niż gdybym w necie zamówiła. bo się okazało, że przy zakupie dwóch, tańszy dostaję z 30% zniżką. więc za 2 staniki zapłaciłam 256zeta. dużo, ale przynajmniej nie będę się martwić, że nie mam staników. i oczywiście miseczki w rozmiarze G! :eek: bo kupiłam ciut większe. jednak z moim biustem bez mierzenia bielizny się nie da.

Świetny zakup :tak: faktycznie przy tych cenach to strach przez net kupować. Fajnie, że udało sie z przymiarką :-D, ja też musze poszukać w pobliżu mnie sklepów z bielizną dla Mamusiek.

reklama
256zł za stanik... muszę to Lubemu powiedzieć :) I się przy okazji poskarżę, że mi żałuje :)

256 pln to już za dwa :-)
ja mojemu M powiedziałam o tym zakupie daizee i jak zadziwiła mnie odp. Lubego, że też bedę musiała sobie przecież przynajmniej dwa jakieś lepsze kupićdo karmienia :tak::-D

kms, czyli to działa!

Dokładnie tak :tak: trza mi teraz "kuć żelazo póki gorące" :-D;-)

Ja mam dziś jakiś beznadzuejny dzień, od kilku godzin siedzę na allegro i przedlądam wszystko a co by jakiś zakup wyprawkowy kupić póki mam trochę gotówki (może nie za wiele ale zawsze ok. 400 pln) bo potem wydam na jakieś pierdoły i nic z tego konkretnego nie będzie. I tak siedzę od paru godzin i szukam co, u kogo, za ile a co by nie przepłacić i w ten sposób to za chiny się nie zdecyduję :crazy: nawet na pościele dla Kluski nie mogę się zdecydować :baffled: może jutro lepszy dzień będzie na zakupowy szał

mój Mężuś już mi dawno powiedział, że o cycki mam dbać :-D i nie kupować chińskiego g... teraz to już nawet Triumph w chinach szyty. tak więc odkąd zaszłam w ciążę, stałam się świadomą posiadaczką wielkich misek :-D znalazłam sklep z brytyjskimi stanikami w rozmiarach od D w górę, gdzie panie świetnie doradzają i przy każdym mierzonym staniku zaglądają do przymierzalni i mówią, co nie tak leży. i nie przeraża mnie fakt posiadania miseczki F/G, bo przecież rozmiar konfekcyjny przed ciążą miałam 40, więc w normie :tak:

arlena, 256 zł za dwa staniki :tak:

A ostatnio uświadomiłam sobie, że prawdopodobnie w listopadzie nie wejdę jeszcze w rzeczy sprzed ciąży i nie będę miała w czym na spacer z Dzidziuchem wyjść... W sensie kurtka raczej za ciasna będzie...

Dokładnie tak :tak: trza mi teraz "kuć żelazo póki gorące" :-D;-)

Ja mam dziś jakiś beznadzuejny dzień, od kilku godzin siedzę na allegro i przedlądam wszystko a co by jakiś zakup wyprawkowy kupić póki mam trochę gotówki (może nie za wiele ale zawsze ok. 400 pln) bo potem wydam na jakieś pierdoły i nic z tego konkretnego nie będzie. I tak siedzę od paru godzin i szukam co, u kogo, za ile a co by nie przepłacić i w ten sposób to za chiny się nie zdecyduję :crazy: nawet na pościele dla Kluski nie mogę się zdecydować :baffled: może jutro lepszy dzień będzie na zakupowy szał
kms przynajmiej przeglądasz alegro a ja dziś cały dzień jem ciągle głodna jestem !!:-):-)

reklama
kms przynajmiej przeglądasz alegro a ja dziś cały dzień jem ciągle głodna jestem !!:-):-)

Na zdrowie :-D:tak:
Kochana ja też łaczę-a raczej staram się- przyjemne z porzytecznym i też co chwila coś wciągam, a co by od tego wysiłku tu nie paść :-);-)

Do góry