reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mamy i przygotowania torby do szpitala.

256 zł za staniki może bym dała gdybym miała:-p chociaż to i tak wydaje mi się bardzo dużo... no ale każdy kupuje jak go stać i fajnie przynajmniej że mamy wybór:tak:

ja jak narazie mam jeden stanik i nie wiem czy kupię teraz drugi czy poczekam juz po porodzie bo ogólnie mam niewielkie piersi i często noszę topy takie sportowe więc dam radę z tym jak coś:-p

reklama
A ostatnio uświadomiłam sobie, że prawdopodobnie w listopadzie nie wejdę jeszcze w rzeczy sprzed ciąży i nie będę miała w czym na spacer z Dzidziuchem wyjść... W sensie kurtka raczej za ciasna będzie...
dokładnie o tym samym pomyślałam wczoraj ,a i jeszcze spodnie :-:)-:)-(

elka67, e, ze spodniami dam radę, pochodzę w dżinsach z golfem hahahaha, ale kurtki większej jakiejś to nie mam, w końcu w ciąży chodzę w okresie letnio-jesiennym...

dokładnie o tym samym pomyślałam wczoraj ,a i jeszcze spodnie :-:)-:)-(
ja dzisiaj jak wyszłam na dwór i tak zimno to pomyślałam, że w płaszczyk się teraz nie zmieszczę i będę musiała kupić sobie jakąś kurtkę do czasu aż nie urodzę. A kaski trochę szkoda. Ale trudno, nie będę marzła.

256 zł za staniki może bym dała gdybym miała:-p chociaż to i tak wydaje mi się bardzo dużo... no ale każdy kupuje jak go stać i fajnie przynajmniej że mamy wybór:tak:
ja jak narazie mam jeden stanik i nie wiem czy kupię teraz drugi czy poczekam juz po porodzie bo ogólnie mam niewielkie piersi i często noszę topy takie sportowe więc dam radę z tym jak coś:-p
dla mnie to też nie mało, ale co zrobić. cycki mam tylko dwa i muszę o nie dbać :-) tym bardziej, że babcia miała raka piersi i jest po mastektomii. tak w ogóle to chodzicie na usg piersi? powinno się je robić raz do roku, tak jak cytologię. ja miałam robioną miesiąc temu pierwszy raz, ale już sobie wpisałam w przypominacz w telefonie, że za rok mam znowu pójść.

a co do ciuchów, to na szczęście mam sporo z czasów, gdy ważyłam ok 80 kilo, o zgrozo :eek: po ciąży jak znalazł ;-)

daizee, tylko dwa cycki, w dodatku nie da się ich wymienić :-D I ta cholerna grawitacja.. Dla cycków mogłaby zrobić wyjątek i nie działać :-D Namawiam mojego na jakieś porządne staniki, zobaczymy, czy się da :-p Zrobię słodkie oczka i powiem, co się stanie z moimi cyckami, które przecież tak bardzo lubi, jak będę zły stanik nosiła :-D

reklama
ja robiłam kilka razy USG cycuszków i nawet przed ciążą i niestety cos tam miałam ale w opisie że nie są to zmiany nowotworowe więc nie martwię się na zapas ... po porodzie znowu sobie zrobię albo jeszcze teraz muszę powiedzieć mojemu ginowi co mnie prowadzi może on podpowie kiedy lepiej....
ja wczoraj jak byłam na mieście to wbiłam się w swoją kamizelkę i jak ją zapinałam to ciasno mi było więc też tak myślę że jak przyjdą zimne dni to jestem uziemiona no ale mam jeszcze kilka ciepłych sweterków... a jak coś to zabiorę jedną z kurtek mojego M jak się w nie zmieszczę bo on z tych szczupłych...

Do góry