reklama
dokładnie dziewczyny tak jak piszecie pół mojej rodzinki twierdzi że ona poroniona jest że ciążę tak ukrywała bo przecież są dorośli i nikt nic im złego na ten temat nie powiedział że to już trzecie... ale cóż są i tacy gamonie jak moja bratowa a jeśli chodzi o wiek to nie wiem dokładnie ale ma około 30 może 32?? nie wiem
muszę sobie zakupić jeszcze te majtki i spakować koszulę do porodu
dobrze że przynajmniej jak was czytam to coś mi się przypomina;-) a tak jak jestem w sklepie to wydaje mi się że wszystko już mam

muszę sobie zakupić jeszcze te majtki i spakować koszulę do porodu

dobrze że przynajmniej jak was czytam to coś mi się przypomina;-) a tak jak jestem w sklepie to wydaje mi się że wszystko już mam
daizee
Fanka BB :)
wczoraj na SzR dowiedziałam się, że w szpitalu, w którym chcę rodzić, dają koszulę do porodu, a majteczki zalecane są właśnie siateczkowe, żeby były przewiewne ;-) i leży się po porodzie 2 dni, a po cesarce 4. mnie jeszcze wszystkie zakupy czekają, bo dopóki nie będzie porządku po remoncie, nie będę żadnych zakupów robić, bo mam mega syf w chacie 

Guziczek87
Pracująca mamuśka
Uroczyście oświadczam że właśnie pakuję do torby druga koszulę nocną

medeuska
październikowa mama'09
Uroczyście oświadczam że właśnie pakuję do torby druga koszulę nocną![]()

AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
OKI - a Jelpa kupiłam w Carrefurze za 63 zeta cena z tym płynem razem.Agnieszka ok jak tak to poczekam;-):-):-)to dowiedz się co my tam mamy włściwiezabrac żeby można było juz torbe spakować,zamknąći tylko czekać!a gdzie kupiłaś tego jelpa?
reklama
Karolinusia
Fanka BB :)
ja się spakuje na początku października dopiero.
bo jak zrobię to we wrześniu...to tylko będę się niecierpliwić. Bez sensu...
a tu tyle rzeczy do zrobienia.

bo jak zrobię to we wrześniu...to tylko będę się niecierpliwić. Bez sensu...
a tu tyle rzeczy do zrobienia.