reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mamy i przygotowania torby do szpitala.

Agnieszka ok jak tak to poczekam;-):-):-)to dowiedz się co my tam mamy włściwiezabrac żeby można było juz torbe spakować,zamknąći tylko czekać!a gdzie kupiłaś tego jelpa?

reklama
dokładnie dziewczyny tak jak piszecie pół mojej rodzinki twierdzi że ona poroniona jest że ciążę tak ukrywała bo przecież są dorośli i nikt nic im złego na ten temat nie powiedział że to już trzecie... ale cóż są i tacy gamonie jak moja bratowa a jeśli chodzi o wiek to nie wiem dokładnie ale ma około 30 może 32?? nie wiem:sorry:

muszę sobie zakupić jeszcze te majtki i spakować koszulę do porodu:-p
dobrze że przynajmniej jak was czytam to coś mi się przypomina;-) a tak jak jestem w sklepie to wydaje mi się że wszystko już mam

wczoraj na SzR dowiedziałam się, że w szpitalu, w którym chcę rodzić, dają koszulę do porodu, a majteczki zalecane są właśnie siateczkowe, żeby były przewiewne ;-) i leży się po porodzie 2 dni, a po cesarce 4. mnie jeszcze wszystkie zakupy czekają, bo dopóki nie będzie porządku po remoncie, nie będę żadnych zakupów robić, bo mam mega syf w chacie :dry:

reklama
Do góry