pszczółka maja
Fanka BB :)
ja to się nie mogę doczekać wyprzedaży grudniowo-styczniowych:-)tak to można!!!!!!! uwielbiam wyprzedaże!!!! uwielbiam po prostu. Upatrze sobie coś co trochę kosztuje a potem kupię tą rzecz na wyprzedaży- RADOŚĆ z zakupów i duma zawsze mnie rozpiera!
A ja sie tak zastanawiam... spakowalam na nowo swoja torbe [po ostatnim pobycie w szpitalu zauwazylam, ze jest za mala...] wiec teraz spakowalam sie w 2 mniejsze. W jednej moje rzeczy, w drugiej malego. i tak sie zastanawiam, czy nie bede wygladac glupio z tymi dwoma torbami?Jakiej wielkosci sa Wasze torby? Zdjecia najlepiej prosze
![]()
ja mam jedną torbę ale to dlatego że dla małej potrzebuje tylko pampersy i chusteczki. Prawdę powiedziawszy to wziełam pół paczki pampersów (żeby za ciężko nie było), a jak by za mało było to ktoś mi doniesie.
Ja mam to szczęście, że nie muszę brać nic dla małej ze sobą więc starczy mi jedna torba. Zastanawiam się tylko, czy ciuszki na wyjście to przygotwać w domu żeby T.wziął, czy wziąć ze sobą... Chyba niepotrzebnie targać je ze sobą, ale jakoś tak mam obawy, czy weźmie to co trzeba mimo tego, że je przygotuje...;-)
Ciuszki na wyjście też już mam przygotowane. Leżą w reklamówce na foteliku samochodowym więc napewno przyniosą mi to co trzeba.:-)