Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
szczerze powiedziwszy rewelacjadziewczyny ja na pewno kupię to cudeńko, kosz na pieluchy, moja przyjacióła to ma, jest genialny, szczelny izoluje zapachy i jest higieniczny.))
Zobacz załącznik 595750
Dziewczyny, przymierzam sie do zakupu poduchy. Który kształt polecacie? Lub które macie?
1. PODUSZKA ciążowa i do karmienia SUPER MAMI (3732212720) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
2. PODUSZKA ciążowa i do karmienia SUPER MAMI (3732199041) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
3. PODUSZKA ciążowa - I SUPER MAMI Gratisy (3732215518) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Tekla ja tez mam taka najbardziej podobna do nr.3 dla mnie jest odpowiednia, spi się bardzo wygodnie, nawet mój G. Czasem się do niej przystawia :-)
PODUSZKA WALEK 170cm ROGAL POSZEWKA+ gratis+ (3733973816) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Tekla ja tez mam taka najbardziej podobna do nr.3 dla mnie jest odpowiednia, spi się bardzo wygodnie, nawet mój G. Czasem się do niej przystawia :-)
PODUSZKA WALEK 170cm ROGAL POSZEWKA+ gratis+ (3733973816) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
A tak z innej beczki to nie mieszcze się juz w swoje dżinsy, miałam kupować ciążowe, ale byłam dziś u kuzynki i się okazało ze ona ma kilka ciazowych ciuszkow w tym spodnie :-) i tym oto sposobem wpadły mi 2 pary dzinsow, kilka koszulek i 2 sukieneczki :-) fuksiara ze mnie :-)
Weronika ja mam żółta w owieczki :-) kolorek wzielam uniwersalny żeby później dla dziudzisia pasował ;-)