reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
Mycha stwierdziłam ze chce używane, bo przy Lence miała taki zwykły super sprawa i swiety spokój jak wibro właczylam mogłąm isc do kibelka w spokoju. Dużo moich znajomych włąśnie takie miało i bardzo zadowoleni wiec spróbowałam i wygrałam przez przypadek.
Moze tym razem też 2 urodzisz:-)
Gaska świetny taki kolorowy
Emotion ja mam taką huśtawkę u mojego wcześniaka nie przeszła zresztą u szwagierki tez nie wiec wydałam w świat

kaira pierwsza czy druga?

pierwsza sie mi przydala od wczesnego malucha,

a druga faktycznie dopiero jak dziecko wieksze, ale za to do tej pory cota w niej siedzi [16 miechow] i mimo ze sie nie chusta, to zablokuje jej i ma sowje gniazdko

kaira Nie no, pewnie że tak. Masz racje, ja też kupiłam używaną i również wygrałam przez przypadek. Z przesyłką 100zł mnie to kosztowało, więc w sumie za mały pieniądz świetna rzecz.:tak:
A no może się uda 2go urodzić, tym bardziej że termin mam na 5go więc spora szansa.:tak:

Ja juz takich gadzetow kupowac nie bede bo bym sie zagracila w mieszkaniu, juz jest malo miejsca a co dopiero jak dojdzie wozek ;-)

My tez mamy malutko miejsca, zapewniam Cie Skodzia ze na pewno duuzo mniej niż Wy :-). Ale taki lezaczek- bujaczek wg.mnie to fajna sprawa no i dużo osób mi zachwalalo ze sobie nie wyobrażają nie mieć tego 'cuda' wiec zakupimy :-)

Emotion tą drugą i jakos nie dało rady.Jak byłą starsza kupiliśmy zwykła huśtawkę i w drzwiach sie huśtała a teraz ma już na placy domek i inne bajery
Skodziu akurat to mało miejsca zajmuje i ja kupuję z czystego wygodnictwa. pierwsze obiadki też na tym jadła.

reklama
Ja do jakiegos czasu bede mala w nosidelku klasc, tez sie lekko buja. Ja mam 43m, nie wiem czy mnie przebijesz ;-)

Do góry