reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

no, udane zakupy :) chyba też muszę się wybrać bo tylko podpatruję i zazdroszczę :)
wichurka, czyli jak mam problem z bolącymi plecami to polecasz? bo właśnie też się zastanawiam :) kupowałaś na allegro? możesz dać link?

Tak wlasnie polecam na bolące plecy.
Kupowałam w sklepie nie na Allegro, ale to firma mother hood, znajdziesz bez trudu na Allegro.

reklama
Ja dzisiaj dokonałam PIERWSZEGO zakupu ;)) Dwie pary spodenek, z tesco, jedne niebieskie w lwy, drugie w błękitno białe paseczki :) Jeszcze nie wiem czy to będzie chłopak, ale postanowiłam zakląć los i trochę go zachęcić w tym kierunku ;D

Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL

Te dwa komplety są cuuudowne ;D

Ostatnia edycja:
ayran dzisiaj właśnie byłam w h&m i oglądałam ciuszki niemowlęce:-)
Teraz to już nawet nie oglądam nic w dziale damskim tylko tam pędzę :D
Ale uznałam że muszę wyjść, bo całe pieniądze jakie mam na koncie wydam xD
Ale jak już będę wiedzieć jakiej pchełci moja dzidza.... to nie podaruję! :-D

To te spodenki :)) w ogole ciuszki dla bobasow w tesco sa cudowne :))

Załączniki

• 1384690525972.jpg
    1384690525972.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 47
Pysia super zakupy:) Ten zestaw co masz za 17 zł wczoraj kupiłam tylko inne kolory po 8 zł u nas były. Jak bym wiedziała że dziewczynka to bym kupiła ze 3 rodzaje:)
Śliczne rzeczy wklejacie:)

reklama
Do góry