reklama
ewelinka - leżaczek bomba! no ja nie umiem szukać na allegro okazji
tak jak kiedyś któraś z Was wylicytowała czy zakupiła pakę ciążowych ubrań plus poduszke do karmienia- no ja tak nie potrafię nic okazyjnego znaleźć :-(
A ja byłam w lumpku- za niecałe 5zł kupiłam prześcieradełko i nowiutki ochraniach na łóżeczko- już 1 mam, ale nie mogłam się powstrzymać bo z Kubusiem Puchatkiem i w takiej cenie że szkoda było nie wziąć (niecałe 2 zł, prześcieradełko było droższe)

A ja byłam w lumpku- za niecałe 5zł kupiłam prześcieradełko i nowiutki ochraniach na łóżeczko- już 1 mam, ale nie mogłam się powstrzymać bo z Kubusiem Puchatkiem i w takiej cenie że szkoda było nie wziąć (niecałe 2 zł, prześcieradełko było droższe)

Załączniki
warto zapamietać ;-) również się zdziwiłam, teściowa też się zdziwiła ;-) a tak szkolą w niemieckich szpitalach ;-)a o pudrze nie słyszałam...
leżaczek-bujaczek mam

gratuluję wam licytacji ;-)

wow, superMi się udało wylicytować leżaczek chicco. Do tego pani dorzuca mi pakę ubranek dla chłopca. Może się przydadząa jak nie to będę mieć do oddania :-)
Zobacz załącznik 597493
Kwota 50 zł![]()
nie licytuj tylko obserwujszkoła, ja taki jak Ty masz właśnie licytujęale aukcja do 08.12. nie mogę się już doczekać.
szkola13
Fanka BB :)
W Tesco jest promocja na pampersy 2 za 65 zł jest 148 szt więc warto
Ja jutro skocze po karton albo 2 bo wiem że dużo na początku idzie. A co na to doświadczone mamy?? Ile wam szło tych pampków?? I jakie firmy polecacie??
nie licytuj tylko obserwujlicytuje się w ostatniej minucie ;P
ja kliknęłam tylko raz, inaczej bym zapomniała
reklama