reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

dzięki za odpowiedzi :-)

dziś byłam w ikei i kupiłam dwa bawełniane różowe prześcieradła i ręczniczek kąpielowy:tak: moje pierwsze zakupy:tak: mam już kilka rzeczy - 6 par bodziaków, spodnie, skarpetki, 2 czapeczki, kaftanik, ale dostałam je w prezencie. Poza tym zamówiłam ze strony smyka 3 kocyki (2 cienkie w dwupaku w fajnej cenie i jeden grubszy) i jeszcze jeden ręcznik kąpielowy. Teraz będę się rozglądać za rożkiem (w smyku żadne mi się nie podobają, widziałyście gdzieś fajne w Trójmieście lub w jakichś innych sklepach sieciowych??) i ochraniaczem do łóżeczka. Pewnie dokupię też jeszcze jedno prześcieradełko z froty aby mieć porównanie. A kupujecie podkłady pod materac nieprzemakalne?

reklama
ja stacjonarnie nie widfzialam fajnych rozkow ani ochraniaczy :) ew ochraniacz jakis by sie znalazl na sile ale ceny duzo wyzsze niz na allegro wiec ochraniacz zamowilam na allegro i rozek tez zamowie - ale w przyszlym tygodniu :)

poza tym mam wizje kacika "w bieli" + kilka akcentow rozowego i stacjonarnie ciezko znalezc biale rzeczy :)

Pisałam juz na fb, ale napisze jeszcze tutaj. :) Szukam propozycjii jakis fajnych skepów z odzieza ciazowa. ;-) Moga byc internetowe, ale nie musza, wazne zeby byly atrakcyjne ceny, promocje itp. ;-) z góry dziekuje. :-)

Moje dzisiejsze zakupy :-) Na razie stawiam na dobre promocje - bodziaczki z tesco 5 sztuk za 16,50 zł rozmiar 62, ale jakiś malutki. Większych w tej cenie nie było. Pizdzamki z kappahla z krótkim wyszły po 10 zł za sztukę, z długim po 11 zł, rozmiar z metki 50/56, ale są dłuższe od tych tescowych o ok 5 cm. Ogólnie jestem bardzo zadowolona :-)

Załączniki

• 1389387796262.jpg
    1389387796262.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 117
  • 1389387807611.jpg
    1389387807611.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 116
  • 1389387817885.jpg
    1389387817885.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 114
Też mam te bodziaki:) szukałam jeszcze innych kolorów ale nie było. I faktycznie są malutkie bo jak przyłożyłam do bodzików ze smyka to jest różnica około 4 cm!! Ale za tą cenę to i tak się opłaca. Na c&a internetowym opłaca sie też kupować za 5 pak bodów dobrej jakości płaciłam 30 zł. I uwielbiam ich ubranka z bio bawełny i mogę polecić z czystym sumieniem:)

reklama
SAM_5957.jpg

Lozeczko Alexa juz czeka :-) wiem, ze nie bedzie spac jeszcze na podusi ani pod kolderka ale nie moglam sie powstrzymac, zeby ubrac narazie :D i jak widac w sypialni jest nasze lozko, lozeczko i szafa i nic wiecej sie nie zmiesci :-) dobrze, ze szafe mamy ogromna :-) a i wybaczcie balagan, zdjecie robione podczas przesuwania naszych mebli i skrecania Alexowych :-)

Załączniki

• SAM_5957.jpg
    SAM_5957.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 133
Do góry