Straciatella strasznie mi sie podobaja aranzacje z baldachimem, ale my zrezygnowalismy z takiego zakupu ze wzgledu na kurz jaki sie osadza. Nie mam zamiaru trzymac dziecka w sterylnych warunkach, ale jakos tak nie jestem do konca przekonana. Choc nie powiem fajnie byloby miec piekny duzy pokoj z lozeczkiem na srodku i wystrojem rodem gwiazdy z hollywood
. Ale sie rozmarzylam...gdybyscie zobaczyly moje wyobrazenia sprzed kilku lat a rzeczywistosc jaka mnie dopadla 
reklama
Sensique nam wlasnie mowili w szkole rodzenia, ze jak chcesz miec awaryjnie, aby pobudzic piersi do laktacji to zeby kupic wlasnie taki za 20zl. Mowili tez, ze one sie przydaja jak musisz w pozniejszym okresie ciazy wyjsc tylko na chwilke np. na dwie godzinki.
Kupujecie lub macie juz zakupione poduszki/rogale do karmienia? Ja kupilam do spania tego duzego rogala, ale caly srodek sie zbil i nie nadaje sie juz do nieczego. Jedynie co to moj pies zrobil sobie z tego kojec. Zastanawiam sie czy kupic mala poduszke do karmienia, ale troche zal mi pieniedzy i nie jestem pewna czy sie przyda.
Kupujecie lub macie juz zakupione poduszki/rogale do karmienia? Ja kupilam do spania tego duzego rogala, ale caly srodek sie zbil i nie nadaje sie juz do nieczego. Jedynie co to moj pies zrobil sobie z tego kojec. Zastanawiam sie czy kupic mala poduszke do karmienia, ale troche zal mi pieniedzy i nie jestem pewna czy sie przyda.
Ostatnia edycja:
sylwuskavol
Fanka BB :)
Mam mały rogal, ale rzadko używalam, choć jest bardzo wygodnie. Baldachim też mam i mi się podoba. Z tym osadzającym kurzem to trochę przesada. A przydaje się jak jest za jasno, albo żeby zasłonić trochę maluszka.
Laktator mam ręczny aventu i do okazjonalnego odciągania sprawdził się super.
Laktator mam ręczny aventu i do okazjonalnego odciągania sprawdził się super.
gabiczek
Witam! Sprzedaję ubranka po moim synku, stan idealny, bardzo tanio, zapraszam do kupowania
Przedmioty użytkownika piatkowa - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przedmioty użytkownika piatkowa - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
annes88
Początkująca w BB
Mamy już dwójkę dzieci i myślimy z mężem nad trzecim – jak widać spodobało nam się. :-) W kwestii pielęgnacji dzieckaprzekonaliśmy się do produktów firmy OKT kids. Do tej porysprawdzały się bez zarzutu, wytrzymały wszelkie boje o zmianępieluchy i inne takie.
Dlatego też jeśli zastanawiacie się nadproduktami tego rodzaju, to według mnie warto rozważyć ich zakup.
Dlatego też jeśli zastanawiacie się nadproduktami tego rodzaju, to według mnie warto rozważyć ich zakup.
Ostatnia edycja:
reklama
xdorotaa
Witam mamy, jestem bb-mama czerwcowa 2012 i listopadowa 2014, prowadze grupe sprzedazowa na facebooku z ciuszkami po synku oraz ciuszkami po corce przyjaciolki... ceny bardzo okazyjne, gdyby ktoś był zainteresowany serdecznie zapraszam! Ponizej link:
https://www.facebook.com/groups/758052667550985/
https://www.facebook.com/groups/758052667550985/