reklama
ariska
Fanka BB :)
podobno najlepsze majtki są te siatkowe wielorazowe i zalezy czy chcesz prać czy wyrzucać ale 5 sztuk śmiało. Na forach dziewczyny nie polecają tzw fizelinowych jednorazowych bo niby to oddycha ale się rolują, spadają i do tego nie oddychają jak powinny a siatkowe są akurat. Do kupienia w aptece , na all są około 2zł więc w aptece powinna być podobna cena.
Ja na korę dębu uczulona :/ ale jest biały jeleń w płynie i mam zamiar zakupić i do tego tantum rosa
rozrobić w butelce z tzw dziubkiem i bardzo pomocne przy pierwszym siku (wiem od koleżanki)
A ja się pochwalę przewijakiem, nakładką na łożeczko jaki właśnie do mnie przyszedł
. Kolor zielony pastel a na nim misio
Ja na korę dębu uczulona :/ ale jest biały jeleń w płynie i mam zamiar zakupić i do tego tantum rosa
A ja się pochwalę przewijakiem, nakładką na łożeczko jaki właśnie do mnie przyszedł
Ostatnia edycja:
b_iala
podobno najlepsze majtki są te siatkowe wielorazowe i zalezy czy chcesz prać czy wyrzucać ale 5 sztuk śmiało. Na forach dziewczyny nie polecają tzw fizelinowych jednorazowych bo niby to oddycha ale się rolują, spadają i do tego nie oddychają jak powinny a siatkowe są akurat. Do kupienia w aptece , na all są około 2zł więc w aptece powinna być podobna cena.
Ja na korę dębu uczulona :/ ale jest biały jeleń w płynie i mam zamiar zakupić i do tego tantum rosarozrobić w butelce z tzw dziubkiem i bardzo pomocne przy pierwszym siku (wiem od koleżanki)
A ja się pochwalę przewijakiem, nakładką na łożeczko jaki właśnie do mnie przyszedł. Kolor zielony pastel a na nim misio
![]()
własnie tez słyszałam ze lepsze są te siatkowane a za ten drugi rodzaj majteczek to nawet lekarze krzyczą jak zobacza.. ja uzywałam siatkowych 5 sztuk spokojnie mi wystarczyło
a mam podobny przewijak tylko ze w misie i zółty
martusia29
ariska-super zakup a cenowo jak bo ja muszę sobie też nabyć.
Ja mialam te siatkowe majty 6szt i starczylo-rewelacja ,kupiłam w sklepie z rzeczami dla dzieci.U nas przed obchodem glośno położna sie darla ze obchod majtki zdejm
i leżalo się z samym podkladem....a jak poszli to można bylo zalożyc spowrotem.
A do podmywania mialam Lactacyd Femina i jestem zadowolona teraz też sobię kupię.
Ja mialam te siatkowe majty 6szt i starczylo-rewelacja ,kupiłam w sklepie z rzeczami dla dzieci.U nas przed obchodem glośno położna sie darla ze obchod majtki zdejm
A do podmywania mialam Lactacyd Femina i jestem zadowolona teraz też sobię kupię.
C
claudia4you
Gość
Ja na korę dębu uczulona :/ ale jest biały jeleń w płynie i mam zamiar zakupić i do tego tantum rosarozrobić w butelce z tzw dziubkiem i bardzo pomocne przy pierwszym siku (wiem od koleżanki)
A ja się pochwalę przewijakiem, nakładką na łożeczko jaki właśnie do mnie przyszedł. Kolor zielony pastel a na nim misio
![]()
Hej ja dostałam dzisiaj taki sam

nawet kolor ten sam..
Mam już też w domu łóżeczko z materacem i ciuszki od kuzynki, będziemy innym razem jechać po resztę
ariska
ariska-super zakup a cenowo jak bo ja muszę sobie też nabyć.
Ja mialam te siatkowe majty 6szt i starczylo-rewelacja ,kupiłam w sklepie z rzeczami dla dzieci.U nas przed obchodem glośno położna sie darla ze obchod majtki zdejmi leżalo się z samym podkladem....a jak poszli to można bylo zalożyc spowrotem.
Ja kupiłam używany to dałam 36zł z przesyłką. Ale nowe jak orientowałam się w sklepie to 60zł.
NEW!! PRZEWIJAK USZT. NA ŁÓŻ. 70cm PASTEL HIT!! (1186482890) - Aukcje internetowe Allegro u tego sprzedawcy są nowe, jednokolorowe w cenie 30zł + przesyłka więc ciut taniej bo 48zł
C
claudia4you
Gość
ja myślicie nie za wcześnie na rozkładanie łóżeczka w pokoju??
ja myślę że chyba za wcześnie troszkę....
ja myślę że chyba za wcześnie troszkę....
julka05091985
marzenia się spełniają
U mnie już stoi
ale dlatego że nasz kot musi się do niego przyzwyczaić i nauczyć się że nie może tam wskakiwać!
reklama