reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
podobno najlepsze majtki są te siatkowe wielorazowe i zalezy czy chcesz prać czy wyrzucać ale 5 sztuk śmiało. Na forach dziewczyny nie polecają tzw fizelinowych jednorazowych bo niby to oddycha ale się rolują, spadają i do tego nie oddychają jak powinny a siatkowe są akurat. Do kupienia w aptece , na all są około 2zł więc w aptece powinna być podobna cena.

Ja na korę dębu uczulona :/ ale jest biały jeleń w płynie i mam zamiar zakupić i do tego tantum rosa ;) rozrobić w butelce z tzw dziubkiem i bardzo pomocne przy pierwszym siku (wiem od koleżanki)

A ja się pochwalę przewijakiem, nakładką na łożeczko jaki właśnie do mnie przyszedł :). Kolor zielony pastel a na nim misio

1228210932

Ostatnia edycja:
podobno najlepsze majtki są te siatkowe wielorazowe i zalezy czy chcesz prać czy wyrzucać ale 5 sztuk śmiało. Na forach dziewczyny nie polecają tzw fizelinowych jednorazowych bo niby to oddycha ale się rolują, spadają i do tego nie oddychają jak powinny a siatkowe są akurat. Do kupienia w aptece , na all są około 2zł więc w aptece powinna być podobna cena.

Ja na korę dębu uczulona :/ ale jest biały jeleń w płynie i mam zamiar zakupić i do tego tantum rosa ;) rozrobić w butelce z tzw dziubkiem i bardzo pomocne przy pierwszym siku (wiem od koleżanki)

A ja się pochwalę przewijakiem, nakładką na łożeczko jaki właśnie do mnie przyszedł :). Kolor zielony pastel a na nim misio

1228210932

własnie tez słyszałam ze lepsze są te siatkowane a za ten drugi rodzaj majteczek to nawet lekarze krzyczą jak zobacza.. ja uzywałam siatkowych 5 sztuk spokojnie mi wystarczyło
a mam podobny przewijak tylko ze w misie i zółty :)

ariska-super zakup a cenowo jak bo ja muszę sobie też nabyć.

Ja mialam te siatkowe majty 6szt i starczylo-rewelacja ,kupiłam w sklepie z rzeczami dla dzieci.U nas przed obchodem glośno położna sie darla ze obchod majtki zdejm:) i leżalo się z samym podkladem....a jak poszli to można bylo zalożyc spowrotem.

A do podmywania mialam Lactacyd Femina i jestem zadowolona teraz też sobię kupię.

1228210932

Hej ja dostałam dzisiaj taki sam :-D
nawet kolor ten sam..
Mam już też w domu łóżeczko z materacem i ciuszki od kuzynki, będziemy innym razem jechać po resztę

ariska-super zakup a cenowo jak bo ja muszę sobie też nabyć.

Ja mialam te siatkowe majty 6szt i starczylo-rewelacja ,kupiłam w sklepie z rzeczami dla dzieci.U nas przed obchodem glośno położna sie darla ze obchod majtki zdejm:) i leżalo się z samym podkladem....a jak poszli to można bylo zalożyc spowrotem.

A do podmywania mialam Lactacyd Femina i jestem zadowolona teraz też sobię kupię.

Ja kupiłam używany to dałam 36zł z przesyłką. Ale nowe jak orientowałam się w sklepie to 60zł.

NEW!! PRZEWIJAK USZT. NA ŁÓŻ. 70cm PASTEL HIT!! (1186482890) - Aukcje internetowe Allegro u tego sprzedawcy są nowe, jednokolorowe w cenie 30zł + przesyłka więc ciut taniej bo 48zł

reklama
Ja jeszcze nie zakupiłam w ogóle, ale julka- ja tez mam kota i kurcze w ogóle o tym nie pomyślałam, a ta cholera wszędzie włazi, nawet do torby podróżnej, kiedy się pakujemy....Kurcze, trzeba jakoś to rozplanować...

Do góry