Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja wolę sama sobie kupić wszystko co chcę póki mam siłę i czas bo mój narzeczony to taka sierotka marysia i wyślesz go po chleb to przyjdzie ze śrubokrętem bo chleba zapomniał a śrubokręt się przyda hehe i tak jest ze wszystkim dosłownie i w przenośni a pozatym nie mieszkamy razem więc pod ręką też nie będzie to trzeba sobie dawać radę![]()

Położna radziła nam ubrać go w koszulkę z długim rękawem, bluzeczkę z długim rękawem i na to śpiochy i grube skarpetki. Oczywiście czapka, szalik i kombinezon i położony na nosidełko koc. Ale po wyjściu na dwór było tak potwornie zimno i wietrznie, że mój mąż położył synkowi na buźkę (bo przecież jako jedyna nie została niczym przykryta) rozłożoną pieluszkę tetrową, by mu buzia za bardzo nie zmarzła.
Chyba nie zdążył ani zmarznąć ani spocić się ;-)I mam to samo z zakupami co moniaivoydam listę a i tak dzwoni
bo albo nie ma,albo nie moze znaleźć.Przeważnie ja sama robię zakupy,bo z mężem to :wejść- wziąsć to co potrzeba i do kasy,zadne tam chodzenie i oglądanie,może to albo co innego,bo go to denerwuje,nie ma cierpliwości.Chyba ze jest to leroy merlin,practiker,saturn i coś tego typu,to na tv,wiertarki,kosiarki i różne pierdoły może się patrzeć.
Co do kremów do ciała to obeznany,tak ze bubla nie kupi.
Mój mąż tez się nie zna zupełnie na zakupachAle w sumie, to i skąd się ma znać, jak jego mama zawsze robiła, a później ja
Owszem jak mu zrobię listę, to kupi, prawie zawsze co trzeba, ale często dzwoni ze sklepu i sie upewnia, jak nie znajdzie tego co mu napisałam na liście
Ale nie mam do końca zaufania do niego w tej kwestii
Raz kiedyś zabrakło mi masła w domu i posłałam go do sklepu, to owszem kupił, tylko że za 6 zł
:-) Ale przeważnie razem chodzimy i kupujemy
![]()