A my dzisiaj kupiliśmy nowy kolor do sypialni, listwy przysufitowe i szafkę na rzeczy naszego bobaska :-) Znając mojego męża, te rzeczy będą musiały "nabrać mocy prawnej" aby je użyć, ale myślę, że na początku października zabierzemy się za odnowienie naszej sypialni. Już się nie mogę doczekać.
reklama
C
claudia4you
Gość
Madlen80
Fanka BB :)
claudia4you sliczne ubranka :-)
Kashyaa slodki komplecik
Kashyaa slodki komplecik

Kurcze gdzie się takie majtki kupuje? W aptece? Bo ja nie pamiętam by za moich "czasów" coś takiego było. Przydatne?
No i zastanawiam się nad płynem do higieny intymnej - miałam jakieś Tantum Rosa - ale i tak lepiej sprawdziła się kora dębu i szare mydło
Może teraz są lepsze kosmetyki 
No i zastanawiam się nad płynem do higieny intymnej - miałam jakieś Tantum Rosa - ale i tak lepiej sprawdziła się kora dębu i szare mydło
Damqelle- ja je kupiłam w Smyku , 5 par za 12 zł. Nie wiem czy są przydatne, jeszcze nigdy nie rodziłam, ale dziewczyny pisały, że tak
Jak się pobrudzą, to się zwija i po prostu wyrzuca, poza tym sa oddychające i podobno nie uciskaja...
O płynie też nie mam zdania, ale dużo znajomych właśnie chwaliło sobie właśnie- tantum rosa.
O płynie też nie mam zdania, ale dużo znajomych właśnie chwaliło sobie właśnie- tantum rosa.
reklama