reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

A my dzisiaj kupiliśmy nowy kolor do sypialni, listwy przysufitowe i szafkę na rzeczy naszego bobaska :-) Znając mojego męża, te rzeczy będą musiały "nabrać mocy prawnej" aby je użyć, ale myślę, że na początku października zabierzemy się za odnowienie naszej sypialni. Już się nie mogę doczekać.

reklama
a ja miałam wczoraj doła, poszłam sobie kupić stanik, a zamiast tego kupiłam ciuszki - koszulki każda po 2,90 (nowe z metką) a spodenki po 4 zł za sztukę ( używane)

A to dostałam dzisiaj paczką od koleżanki

claudia4you śliczne ubranka :) te koszulki i spodenki na lato beda jak znalazł.. a takie małe bamboszki sprawiają ze odrazu sie rozczulam :)

A ja dostałam od teściowej taki komplecik dla Małego Misia:happy2:

Załączniki

• DSCI0099.jpg
    DSCI0099.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 38
Świetne te ubranka:)

Ja dzis kupiłam małej 2 pary skarpetek i grzechotkę z gryzakiem dla niej:) To będzie jej pierwsza zabawka od mamusi:) A sobie zafundowałam majtki poporodowe:) Myślicie, że 5 wystarczy?

Kurcze gdzie się takie majtki kupuje? W aptece? Bo ja nie pamiętam by za moich "czasów" coś takiego było. Przydatne?
No i zastanawiam się nad płynem do higieny intymnej - miałam jakieś Tantum Rosa - ale i tak lepiej sprawdziła się kora dębu i szare mydło :) Może teraz są lepsze kosmetyki ;)

Damqelle- ja je kupiłam w Smyku , 5 par za 12 zł. Nie wiem czy są przydatne, jeszcze nigdy nie rodziłam, ale dziewczyny pisały, że tak:) Jak się pobrudzą, to się zwija i po prostu wyrzuca, poza tym sa oddychające i podobno nie uciskaja...
O płynie też nie mam zdania, ale dużo znajomych właśnie chwaliło sobie właśnie- tantum rosa.

reklama
Do góry