martusia29
Fanka BB :)
Mi podpasował nawilżający garnier-a w takim bordowym pudełku-szczególnie przdatny był w szpitalu bo bylo strasznie suche powietrze,ze po 3 dniach zaczela mi złazić skóra z noska.i jeszcze neurtogeny balsam do ciała.palmolive mnie natomiast uczuliło.
Kiedyś zrobilam sobie makijaż make-upem kol,bo swojego zapomnialam i zonk nie pamiętam jakiej firmy,ale tak mnie uczulił ze ze 2tygodnie doprowadzałam się do stanu sprzed zastosowania.
,avon tez mnie strasznie uczula.za to podpasowały mi kosmetyki firmy lumene i isa dora.
Slyszałam jeszcze ze vichy podobno bardzo uczulają,i nie warte są swojej ceny,ale nie mam odwagi na sobie ich testować
Kiedyś zrobilam sobie makijaż make-upem kol,bo swojego zapomnialam i zonk nie pamiętam jakiej firmy,ale tak mnie uczulił ze ze 2tygodnie doprowadzałam się do stanu sprzed zastosowania.
,avon tez mnie strasznie uczula.za to podpasowały mi kosmetyki firmy lumene i isa dora.
Slyszałam jeszcze ze vichy podobno bardzo uczulają,i nie warte są swojej ceny,ale nie mam odwagi na sobie ich testować
Do podmywania się muszę używać najzwyklejszego mydła dla dzieci bo inne mnie uczulają :-(
A słyszałam, że Jonson potrafi i to paskudnie uczulić