reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Mi podpasował nawilżający garnier-a w takim bordowym pudełku-szczególnie przdatny był w szpitalu bo bylo strasznie suche powietrze,ze po 3 dniach zaczela mi złazić skóra z noska.i jeszcze neurtogeny balsam do ciała.palmolive mnie natomiast uczuliło.
Kiedyś zrobilam sobie makijaż make-upem kol,bo swojego zapomnialam i zonk nie pamiętam jakiej firmy,ale tak mnie uczulił ze ze 2tygodnie doprowadzałam się do stanu sprzed zastosowania.

,avon tez mnie strasznie uczula.za to podpasowały mi kosmetyki firmy lumene i isa dora.

Slyszałam jeszcze ze vichy podobno bardzo uczulają,i nie warte są swojej ceny,ale nie mam odwagi na sobie ich testować

reklama
Ja mam wrażliwą skórę na różne kosmetyki i inne chemiczne specyfiki :baffled: Do podmywania się muszę używać najzwyklejszego mydła dla dzieci bo inne mnie uczulają :-(
A dla synka kupowałam wszystkie kremy i płyny z Nivea i nic mu nie szkodziło :no: A słyszałam, że Jonson potrafi i to paskudnie uczulić :baffled:

ja z kosmetykami dla dzieci mam spokoj bo moja uzywa nivea i jak najbardziej nam pasuja. zadnych uczulen i cena tez nie wygurowana. plus jest taki, ze u nas w rodzinie nie ma alergii wiec mam nadzieje ze drugiej dzidzi tez sie nic nie przypelenta.

ja z kosmetykami dla dzieci mam spokoj bo moja uzywa nivea i jak najbardziej nam pasuja. zadnych uczulen i cena tez nie wygurowana. plus jest taki, ze u nas w rodzinie nie ma alergii wiec mam nadzieje ze drugiej dzidzi tez sie nic nie przypelenta.

ja właśnie kupiłam kosmetyki Nivea - słyszałam dobre opinie o nich :-)

ja jeszcze zakupów nie robię ale chyba zacznę od Nivea albo Bambino, a proszek to Dzidziuś.
jakoś te wszystkie drogie kosmetyki kojarzą mi się że będą uczulać bo perfumowane, ulepszane itp.
ale nie znam się, więc pewnie będę Was poczytywać i wyciągać wnioski

reklama
bambino to tez marka nivea tylko tansza :). ja ogolnie polecam kosmetyki nivea bo jeszcze sie nie spotkalam z tym,ze uczukaja.

wlasnie zaczelam czytac to forum z linka i zgodze sie ci do baldachimu, ale co do body zakladanego przez glowke my uzywamy do tej pory jak dla mnie rewelacja. teraz tez napewno zaopatrze sie w kilka sztuk chociazby do spania dobrze trzymaja pieluchy.

Do góry