reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

My tez zakupiliśmy już materac, chociaż łóżeczka jeszcze nie mamy...ale kupimy łóżeczko turystyczne i włozymy materac, do niego, żeby dla małej było bezpiecznie. Wybraliśmy materac pianka- kokos, bo właśnie do mnie ten z gryka jakoś nie przemówił, taki dziwnie sztywny mi się wydawał...I fakt te materace nie są drogie, bo u nas tez można kupi do 80 zł.

reklama
Jesli chodzi o wybor: lozeczko turystyczne czy drewniane, to mysle ze to nie ma wiekszego znaczenia, i takie i takie moze byc dobre. Wazne jest jednak , jaki jest MATERAC. Jesli do turystycznego wlozymy odpowiedni materac /nie taki jaki jest oryginalnie w turystycznych/ to bedzie wszystko ok :tak:

Ja byłam nastawiona na materac gryka-pianka-kokos, ale w sklepie doradzili mi pianka-kokos:confused: Jeszcze pomyślę, najpierw chcę wybrać łóżeczko, a dopiero później materac.

a ja biorąc pod uwagę że dalej nie wiem co w brzuszku siedzi dostałam kilka fajnych ciuszków :)

13296_dsc08840_1.jpg31760_p1150586_1.jpg45885_rampers_z_samochodem_1.jpg45885_bluzka_nieb_welur_1.jpg45885_czapka_zimowa_1.jpg45885_bluza_z_kapt_1.jpg45885_nieb_welur_1.jpg45885_rz_rampersy_1.jpg31760_p1150605_1.jpg45885_piwr_1.jpg

reklama
Do góry