reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
Mi sie tez bardzo podobaja ogrodniczki i w tych ciuszkach co podostawała jest ich mnostwo.....teraz pol suszarki sie suszy samych ogrodniczek ( tak do roczku beda....bo rozne rozmiary mam:-) )

Mi sie tez bardzo podobaja ogrodniczki i w tych ciuszkach co podostawała jest ich mnostwo.....teraz pol suszarki sie suszy samych ogrodniczek ( tak do roczku beda....bo rozne rozmiary mam:-) )

to się tak lepiej nie chwal - zazdroszczę Ci hehehe
ja może jeszcze jakieś upoluję na używanych ciuchach - oby

ale ja to wszytsko z przypadku mam:-) bo sama ani jednych nie kupilam....a nie przepraszam jedne kupilam ale to jak dzidzius bedzie mial 9 m-cy to jeszcze sobie poczekam:-) ale kolezanka mi sprzedala nowe w fajnej cenie wiec sie skusilam:-)
claudia na ciuchach na pewno znajdziesz sporo fajnych i niedrogich, wtedy ja bede Ci zazdroscic...ok??;-)

ale ja to wszytsko z przypadku mam:-) bo sama ani jednych nie kupilam....a nie przepraszam jedne kupilam ale to jak dzidzius bedzie mial 9 m-cy to jeszcze sobie poczekam:-) ale kolezanka mi sprzedala nowe w fajnej cenie wiec sie skusilam:-)
claudia na ciuchach na pewno znajdziesz sporo fajnych i niedrogich, wtedy ja bede Ci zazdroscic...ok??;-)

Trzymam Cię za słowo :-)
ostatnio właśnie jakoś nie mogłam trafić na ogrodniczki kurczę, mało ich strasznie - tylko czemu....
bryyyy
koniec marudzenia na ten temat, jeszcze coś upoluję

ostatnio właśnie jakoś nie mogłam trafić na ogrodniczki kurczę, mało ich strasznie - tylko czemu....
Bo wszyscy kochają się w ogrodniczkach :-D
Ja też. Ale głównie dlatego, że dla dziecka są o wiele wygodniejsze niż zwykłe gatki, nie spadają, nie podwijają się pod brzuszkiem... no i jakoś fajnie dzieciaczki z takimi szelkami wyglądają :-)
Sama mam chyba z 10...

fajne:)ja mam tez parę ogrodniczek dla Mai po misiu...jedne mam khaki mexx-a sztruksowe,2 szt jeansowych z h&m,polarkowe tez ze 2szt, tak na 2-4 mce,kremowe z gąsiennicą materialowe kappahl,kremowe sztruksowe z misiem na 74, i na lato jeszcze krótkie...nawet nie wiedziałam ze mam takie cuda:)a ostatnio miałam fazę poprzeglądać co mam co mi potrzeba a co juz do wyrzucenia.(był kiedyś u nas ciucholand taki co same firmówki i nie zniszczone nic a nic i 12 zł za kilo....raj normalnie...ale facetowi się nie opłacalo i juz ze 2 lata nie ma.
Byłam na ciuchach w jednym miejscu to kupiłam granatowy polarek na 3 mce i seledynową bluzeczkę z długim rękawem (na 1,5 roku) w kwiatuszki fioletowe za całe 6 zł:)
A juz mi się nie chcialo grzebać duszno mi się robilo więc bylam tylko z 10 minut.

Rzeczywiście ogrodniczki wyglądaja słodziutko:) Sama wygrzebałam 4 pary z torby z ciuszkami od siostry:) I musze sie pochwalic, wczoraj przyszlo łóżeczko ktore zamówiłam na allegro razem z materacem, kolderka itp, wybieranie go sprawilo mi i chlopakowi prawdziwa frajde:D Jak mi sie uda to wrzuce zdjecie:)

reklama
lozeczko.png lóżeczko wraz z kompletem(kolderka, baldachim itp.)tak wygląda na stronce ale jeszcze go nie składałam, tzn moj chłopak nie składał:p

Do góry