C
claudia4you
Gość
i te dżinsowe ogrodniczki - ukradnę Ci je zaraz 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi sie tez bardzo podobaja ogrodniczki i w tych ciuszkach co podostawała jest ich mnostwo.....teraz pol suszarki sie suszy samych ogrodniczek ( tak do roczku beda....bo rozne rozmiary mam:-) )
ale ja to wszytsko z przypadku mam:-) bo sama ani jednych nie kupilam....a nie przepraszam jedne kupilam ale to jak dzidzius bedzie mial 9 m-cy to jeszcze sobie poczekam:-) ale kolezanka mi sprzedala nowe w fajnej cenie wiec sie skusilam:-)
claudia na ciuchach na pewno znajdziesz sporo fajnych i niedrogich, wtedy ja bede Ci zazdroscic...ok??;-)
Bo wszyscy kochają się w ogrodniczkachostatnio właśnie jakoś nie mogłam trafić na ogrodniczki kurczę, mało ich strasznie - tylko czemu....