wiosna1981
Aktywna w BB
dziewczyny nie szalejcie juz tak z zakupami dla dzidzi.......często okazuje że ubranko jest dobre góra przez tydzień...lub kilka tygodni...a każda szmatka kosztuje krocie... warto skorzystać z podarowanych od znajomej lub kogos z rodziny a dokupić tylko brakujące i te, którymi jesteście najbardziej zauroczone:-):-):-):-):-) ale najpierw poczekajcie aż bedziecie pewne płci dzidzi....
przeczytajcie na tym forum w dziale giełda "polecam odradzam" jest tam dużo fajnych rad
przeczytajcie na tym forum w dziale giełda "polecam odradzam" jest tam dużo fajnych rad
jak dziecko w sklepie z zabawkami.
:-) Tylko, że jest jeszcze na mnie trochę za duża, bo ma baaaaaaaaaaaardzo duzo miejsca na brzuszek i na razie jak ją założę, to nic nie widać. A dwie pozostałe to są takie do pracy
, ale nie praktyczny, bo potem jak jeszcze troszkę przytyję, to mogłyby być za małe... A znowu 38 za duże
ale kupiłam 38 i jestem zadowolona, bo dzisiaj i tak założyłam je do pracy. Są luźne, ale nawet nie źle wyglądają. Jeszcze jedną parę chciałabym kupić, ale na razie muszę odpocząć trochę finansowo, bo wczorajsze zakupy trochę uszczupliły nasz budżet domowy
bo na te 4 rzeczy wydaliśmy 350 zł.