reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No ja wiem tylko ze w tesco sa kasy dla ciezarnych... W leclercu to dla inwalidow ale kiedys pani mnie zawolala z konca kolejki... Milo mi sie zrobilo, a w biedrze to bez kitu baby na fochu.

reklama
Elifit, fajnie wygladasz :) ja ogladalam te sukienke, ale sie nie zdecydowalam. Kolor mi nie pasowal.
Tak piszecie o przepuszczaniu w kolejce. Mnie sie zdarzylo raz, a tak to ludzie scigaja sie ze mna, kto pierwszy do kasy. Maz sie ze mnie smial, ze przesadzam, ale dzis w biedrze byl swiadkiem, jak babka wyrwala, zebym tylko przed nia w kolejce nie stanela.

Elifit, właśnie fajna jest ta kiecka bo do karmienia też się nada. Niestety na mnie w biuście by kompletnie wisiała. Ale kupiłam sobie tą niebieską.

A w kolejkach mnie najbardziej śmieszy jak jakaś baba odwróci się, spojrzy na mój brzuch i szybko odwraca wzrok, że niby nic nie widziała. Ale wzrusza mnie empatia facetów... ciekawe skąd to się bierze...

Michalina dokladnie! Babska ktore szybko odwracaja wzrok sa zarabiste ;) staram sie juz nie chodzic do hipermarketow bo szybko trace nerwy i sie kloce. Jestem bezposrednia... :D

Jagódka ,nie wiem jaka rozmiarówka jest w biedronce ,ale na pewno inna niż nasza zwykła. Ja nosiłam przed ciążą 70DD, potem kupiłam 75F,(wyjątkowo ścisłe 75). W biedronce oglądałam 80 i chyba byłby za ciasny...

Pola ,sól fizjologiczną zawsze warto w domu mieć, z dzieckiem czy bez, na pewno się przyda.

A z wątku bazarowego ,zgodnie z moimi przypuszczeniami korzystam tylko ja i Jagódka;-)

Zastanawiam się tylko czy w Lidlu były chłopięce spodnie w roz 62/68? tak szybko poszły?

Byłam w biedrze i były tylko takie, że po przeliczeniu byłyby za duże - 85D, więc dałam spokój. Za to kupiłam sobie biały t-shirt

Ja nastawiłam się na miękki, bez fiszbin. Taki na początek do szpitala i ew do spania.
Potem na pewno kupię Allesy .Poprzednio się sprawdziły.

Mika, byly spodenki dla chlopcow 62/68 - zielone i niebieskie.
Co do biustonosza z biedry, one sa mocno scisliwe. Przed ciaza nosilam 75, i teraz 80 jest na styk.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry