Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Iwi tu nie chodzi op to czy dziecko wie co toi wygoda czy nie ale o fakt ze piankowe sie szybko defasonuja są zbyt miekie i nieprzepuszczalne dla powietrza...
Co kryje się pod nazwą Calpol i Calgel?? bo nie mam pojęcia.. bo jesli to zele na zabkowanie to pewnie terminważnosci ci się skonczy zanim ich uzyjesz
Lepiej kupic sobie paracetamol w czopkach i są takie homeopatyczne dla niemowląt uspakajajace i rozluźniające mięsnie zalecane w czasie bolącego brzuszka a potem i przy ząbkowaniu Jeden to Viburcol a drugi nie pamiętam ale skuteczny
Infacol jest przeciwwzdęciowy jak dobrze pamietam- ja bede kupować espumisan i wode kopierkowa (na szybkie reagowanie)
Widze ze zdecydowałaś się na kosmetyki z J&j momo ze to najbardziej uczulające produkty dla niemowląt.. Mam nadzieje ze Twojej dzidzi nie zaszkodzą..
. Natalka miała grykę - kokos, a teraz jej do większego łóżeczka kupiliśmy gryka - kokos - pianka, ponoć najlepszy :-)
, tani też nie był, a tamten będzie dla Mateuszka. Te piankowe jakieś kijowe są 
, miękkie, no i w ogóle w sklepie jak byłam, to odradzali.

, ale może się mylę...
, Naci pomagał na kolki, a J&J tak ja kiedyś uczulił, że musieliśmy na pogotowie jechać, bo w połączeniu z jakimś ubrankiem dostała wysypki
:-
.
, aczkolwiek polska położna zalecała nam by przez pierwszy miesiąc nie używać w ogóle żadnych szamponów Jak dla mnie to zupełnie zmienia postać rzeczy - bardzo często te same koncerny produkują w różnych krajach te same produkty, ale inaczej. Wiem na pewno, że niemiecki Persil to zupełnie inny proszek, niż polski. Tak samo np. zupki Knorra - pomidorowa w Polsce jest zupełnie inaczej przyprawiana, niż pomidorowa we Francji. Nawet frytki w McDonaldzie są przecież inne z polskich ziemniaków, a inne w Stanach :-)no co kraj to obyczaj-ale nie zniechęcajmy się nawzajem do wszystkiego-na pewno Wam dam znać jeśli moja malutka dostanie jakiegokolwiek uczulenia-bo będę używała tylko J&J:-)
A ja jestem całkowicie przekonana,że tak jest(...)Może tak samo jest z kosmetykami J&J? Angielskie są dobre, a polskie do niczego, bo produkowane np. na innej wodzie, innych komponentach itp. Wg mnie to jest bardzo prawdopodobne...
Tak samo z produktami zakupionymi w markecie a w aptece, różni dostawcy, różne ceny, różny skład...oczywiście nie ma co generalizować ale z pewnością coś w tym jest