Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak w nocy bede wstawala, to nie chce swiecic gornego swiatla, bo maly pewnie sie rozbudzi. Wlącze tylko taką lampke,zebym go widziala :-) KinkietKupiony :-) I jeszcze przyszły mi zakupy z allegroMelulu jak dzisiejsze zakupy? Kombinezon kupiony? :-)
Tylko z nimi mam trochę problem, bo kupiłam zestaw z Early Days i one nie mają rozmiarów 56 lub 62, tylko 0-3 months. Więc w efekcie muszę pomierzyć, jaki jeszcze rozmiar z polskich mam dokupić... Ale są śliczne i kolorowe (2x zestaw 3 pajaców i 1x zestaw 7 bodziaków). :-) I może zostanę za to zlinczowana, ale z uporem maniaka NIE kupujemy naszej córci nic różowego. Ponieważ nie jest chłopcem, więc będzie miała wszystko żółto-zielone.

A myślisz, że czemu ja go kupiłam?Melulu to juz 3 osoby u nas mają ten kombinezon, tylko ze Ty masz inny kolor. ALe naprawde jest swietny, ma wszystko, co powinien miec, no i cena jest przystępna :-)
Mówiłyście, że fajny, a 79 zł to nie 179 zł :-)