reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Rondzia pajace śliczne.
kasia@kruszyna fajny wózeczek. A jakiej jest firmy??

Wczoraj byliśmy w tesco i są przeceny na ciuszki z cheerokiee ale ja nic nie brałam owszem kusiło walczyłam ze sobą hi hi. Jedynie kupiłam mydełko bambino, smoczki avent i proszek jelp. A sobie kupiłam kurtkę brązową przecenioną z 80 na 40 zł będzie za rok jak znalazł.

kasia@kruszyna my mieliśmy roana ale maritę i z gondoli byliśmy bardzo zadowoleni ale jak zmieniliśmy na spacerówkę to już było gorzej. Ale ogólnie wózio fajnie się sprawował

no moja siostra ze spacerówki tez nie była zadowolona. ale i tak zamierzamy z mężem kupić spacerówkę więc to akurat nie jest problem. po siostrze spacerówka musiała iść do wyrzucenia, jednak 3 lata eksploatacji robi swoje :D zresztą właśnie spacrówka musi przeżyć ok. 3 lat, a gondola to jest tylko przejściowy wózek. dzidzia zacznie siedzieć i od razu dajemy ją do spacerówki tym bardziej że już wtedy na pewno będzie ciepło.

Akurat w Marcie tez dziecko moze siedziec bo caly podlowek jest podnaszany. Ja ze spacerowki bylam bardzo zadowolona i nic sie z nia nie dzialo. Ale moi znajmoi akurat wcale. Mieli jakos krzywo uszyta ta spacerowke..

Co do zakupów to mnie ominą po raz drugi. Moja mama po raz kolejny dostała szału i nakupowała tyle różnych rzeczy ze mi nic nie zostało. Dziś jadę odebrać torbę podróżną z ubrankami a co ciekawe jeszcze nie mam szafy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry