reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
kuleczka_ok mnie się bardzo podobają te wzorzyste body i to ubranko z hello kity:tak:bo mają nasycone i mocne kolory...:tak: tez bym takie chciała....
a obróbka zdjątek to tylko kliknąć raz na krzywych w photoshopie..;-)

może jeszcze nie przeczytała mojej rady:zawstydzona/y:..w każdym razie służę pomocą...:tak:
w Photoshopie, w górnym pasku klikamy na 2 od lewej:
Obrazek/Dopasuj/Krzywe, gdzie klikając na krzywą zmieniamy jej kształt i regulujemy kontrast, jasność, natężenie poszczególnych kolorów...itp..

to prawda:tak:, ale większośc tych do obróbki ma te same narzędzia tylko w mniejszej ilości ...suwaczki z jasnością, kontrastem, natężeniem danego koloru..
no ale ma być o zakupach..także nie będę już pisać nie na temat:zawstydzona/y:...

dodam tylko taką śmiesznostkę która mnie osobiście rozbawiła, mój narzeczony właśnie kupił jakieś ubranka dla dziecka, opisywał jak wyglądają jaki mają wzorek itp (nie ma go w Polsce teraz), a na pytanie w jakim rozmiarze- zostawilem w samochodzie...:-D

Dziewczyny jakby ktoras z Was szukala jakiegos ladnego obrusu, bieznika, czy serwetek, to podaje namiar na sklep internetowy. Mają bardzo ladne i porządne rzeczy. Wczoraj zamowilam u nich biezniki dla mojej mamy ( prezent na imieniny-24 grudnia).Swięta sie zblizają, wiec moze ktorejs sie przyda :-) Link

Ostatnia edycja:
Aga dzięki za porady, już dawno się zastanawiałam nad pracą w photoshopie. Obecnie w pracy pracuje na corel draw, ale fakt nie jest wystarczający do wszystkich projektów.

Hehe, Elete - podejrzewam, że gdyby Twoja rada była zrozumiała dla Kuleczki, to jej zdjęcia nie byłyby takie żółte :-D
Zdjęcia zrobiłam wieczorkiem w domu i nie było zbtnio czasu na ich obróbkę, w końcu to tylko ubranka.

Elete, a to link dla Ciebie ;-)
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

Madzia, Kuleczka - rewelacyjne zakupy!!!Ja wczoraj też poszalałam, kupiłam sporo śpioszków z kaftanikami + czapeczki i śliniaczek - wszystko z bawełenki takie bardziej na codzień i do szpitala:-) Dziewczyny koleżanka mówiła mi , żebym nie zabierała do szpitala najładniejszych ubranek bo ubrudzą się od pępuszką i będą do wyrzucenia...weźcie również to pod uwagę i te ładniejsze zostawcie w domku :tak:

reklama
jakie śliczne zakupy dziewczyny robicie :tak: ja może dziś coś kupię - chociaż w sumie dużo już mam tych rzeczy... :-D ale może kombinezon uda mi się kupić dla Małej ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry