reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
No szczerze mówiąc to mnie przeraża zakupienie rzeczy typowo do szpitalnej torby, bo to niby takie pierdołki, ale ok 200zł. się z tego zrobi. Z ciuszkami nie jest źle, tylko konbinezon, mimo, że jakiś dostaliśmy w prezencie, ale jest zdecydowanie za duży (76).

Ja dzisiaj poszalałam i wydałam ponad 200 zł..
Kupiłam bluzke i sweter dla Julki , patyczki do uszu, oliwke , krem piekne cycki;-) ręczniczekniebieski z kapturkiem mały bo ten co ostanio 1m*1m dostał sie Julcei jescze duzy:-)
reszte pokaze na fotkach..
poza tym czekam na rajtki i półspiochy- nie mam juz siły isc dzis na pocztę... no i zamowiłam sobie rybaczki z 9fashion XS mam nadzieje ze beda dobre..

MADZIU piekne zakupy!! A Ty szczuplutka jesteś jak XS kupujesz;))ja to XL musze;)) Faktycznie poszalałaś:)) ja narazie nic nie kupuje bo zaczynamy remoncik... ale na początku grudnia zaczynam już kupowanie rzeczy do torby szpitalnej i kosmetyków dla małej:)

Madziu śliczne zakupy..ehh rozbrajają mnie takie maleńkie ubranka:))) i faktycznie nieźle tego pokupiłaś!! :tak:
Ja czekam na męża i idziemy po wanienkę i przewijak na łóżeczko...już coś z głowy będzie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry