• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
No szczerze mówiąc to mnie przeraża zakupienie rzeczy typowo do szpitalnej torby, bo to niby takie pierdołki, ale ok 200zł. się z tego zrobi. Z ciuszkami nie jest źle, tylko konbinezon, mimo, że jakiś dostaliśmy w prezencie, ale jest zdecydowanie za duży (76).

Ja dzisiaj poszalałam i wydałam ponad 200 zł..
Kupiłam bluzke i sweter dla Julki , patyczki do uszu, oliwke , krem piekne cycki;-) ręczniczekniebieski z kapturkiem mały bo ten co ostanio 1m*1m dostał sie Julcei jescze duzy:-)
reszte pokaze na fotkach..
poza tym czekam na rajtki i półspiochy- nie mam juz siły isc dzis na pocztę... no i zamowiłam sobie rybaczki z 9fashion XS mam nadzieje ze beda dobre..

MADZIU piekne zakupy!! A Ty szczuplutka jesteś jak XS kupujesz;))ja to XL musze;)) Faktycznie poszalałaś:)) ja narazie nic nie kupuje bo zaczynamy remoncik... ale na początku grudnia zaczynam już kupowanie rzeczy do torby szpitalnej i kosmetyków dla małej:)

Madziu śliczne zakupy..ehh rozbrajają mnie takie maleńkie ubranka:))) i faktycznie nieźle tego pokupiłaś!! :tak:
Ja czekam na męża i idziemy po wanienkę i przewijak na łóżeczko...już coś z głowy będzie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry