Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zanim mała sie urodziła kupiłam z tej serii 0-3 miesiące i byłam zadowolona, ale już z nich wyrosła, więc kupiłam 3-6 miesiące i nie pochodzi w nich za długo
a strasznie podobają mi się te pajace bo leżą super na młodej i nawet jak kopie nóżkami to nóżki nie schodzą jej do kroku - co przy niektórych się jej to zdarza 
ja kupiłam takie pajace:
shine Śpiochy Pajace Early Days 3-6M MIXwzorów (586159043) - Aukcje internetowe Allegro
no i kurczak są w sam razzanim mała sie urodziła kupiłam z tej serii 0-3 miesiące i byłam zadowolona, ale już z nich wyrosła, więc kupiłam 3-6 miesiące i nie pochodzi w nich za długo
a strasznie podobają mi się te pajace bo leżą super na młodej i nawet jak kopie nóżkami to nóżki nie schodzą jej do kroku - co przy niektórych się jej to zdarza
![]()
Ja je też mam....qrde ja w ogóle od allegro jestem uzależniona...Zarazek bardzo fajnie w nich wygląda :-) No i nic sie z nimi w praniu nie dzieje...Tylko nie wkurza Was dziewczyny to że one sie tak do końca w nóżkach nie rozpinaja???Ja potem musze Piterowi jakoś dziwne nóżki wyciągać..Albo może to ja sie do całkowicie rozpinanych śpiochów przyzwyczaiłam...
Teraz dopiero widzę swoje uzależnienie.....:-(
młoda praktycznie zawsze ma zimne stopy mimo skarpet 
ciekawa jestem jaka jest różnica w tych większych
teraz są po prostu idealne, a tamte mniejsze też wchodzą na nią ale nie może się w nich wyciągnąć.ja kupiłam takie pajace:
shine śpiochy pajace early days 3-6m mixwzorów (586159043) - aukcje internetowe allegro
no i kurczak są w sam razZanim mała sie urodziła kupiłam z tej serii 0-3 miesiące i byłam zadowolona, ale już z nich wyrosła, więc kupiłam 3-6 miesiące i nie pochodzi w nich za długo
A strasznie podobają mi się te pajace bo leżą super na młodej i nawet jak kopie nóżkami to nóżki nie schodzą jej do kroku - co przy niektórych się jej to zdarza
![]()