reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
kuleczko - co do chodzika, pchacza - ja też się nad czymś takim dla Oli zastanawiałam, jak już zacznie chodzić - wydaje mi się fajnym pomysłem :tak:
a fotelik, to ja podobnie jak mysza o maxi cosi myślałam i też zwróciłam uwagę na to, że jest w zestawie z pokrowcem frotte - może to coś pomoże, przed nadmiernym poceniem się :confused: no i ja też jestem bardziej zainteresowana fotelikiem do 18 kg.

Mam pytanie co sądzicie o spacerówkach parasolkach typu maclaren , peg prego itp.. Ja mam obecnie wózek wielofunkcyjny bugaboo jest sam w sobie doś lekki bo z gondolą waży 9 kg , ze spacerówką podobnie , jedyny minus to to że zajmuje troszkę miejsca w samochodzie i podejrzewam że taka parasolka pewno będzie zajmowac troszkę mniej u nas z tym miejscem w aucie to troszkę problem bo jak jedziemy na w-end jest masakra bo psy zajmują bagażnik (kombi) ja z małym z tyłu mąż prowadzi a bagaże i wózek na przednim siedzeniu , jestem ciekawa czy może taka spacerówka rozwiąże problem ??
Tylko czy dziecku w tym jest wygodnie , no i jak te małe kółka się sprawują??
Jak ma ktoś dośwaidczenia z takim wózkiem to proszę o radę:happy:

Ja mam parasolkę Chicco enjoy i jest super.
CHICCO WOZEK ENJOY EVOLUTION+OKRYCIE+FOLIA+GRATIS (707539553) - Aukcje internetowe Allegro
Lekka i z amortyzatorami na kółkach, duzo miejsca do siedzenia. Jedyny minus to oparcie nie tak szerokie jak siedzisko ale narazie nie brakuje Niuni miejsca:-) Kupiliśmy ją teraz z przeznaczeniem na sklepowe wypady bo duży wózek po synku cięzki i niepraktyczny w podróży. Malutkiej tak się spodobał, że w tym duzym bardzo nam płakała. Teraz jak nie śpi to wożę ja w pozycji półleżącej a ona i tak główkę zadziera bo chce wszystko widzieć.

reklama
Ja karmię z tego Kluska Łyżeczka to badziew jest niewygodnie nią operować razem z butelką Albo sobie zasłaniasz albo musisz się wyginać żeby podać dziecku wygodnie łyżeczkę Natomiast jak zamontuje się do niej smoczek i podaje kaszkę to jest super można podać nawet taką gęstą po prostu naciskasz na butelkę JA podaję tym kluskowi kaszę z zamatowanym pomarańczowym ustnikiem Lovi jest mi wygodnie bo on nie może na razie ssać a ja moge mu wlewać kaszkę do buzi Przed operacją kiedy ssał to pomagałam mu "zaciągać" więcej mleka:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry