reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Coś nam ten wątek nie idzie :-D
No to wkleje moje ostatnie zakupy.

Ale tak naprwdę zastanawiam się nad zakupem kombinezonu na zimę w opcji: kurtka i spodnie na szelkach (nie ukrywam że ceny mnie troche poraziły)
Czy wy macie już cos upatrzone?

Załączniki

• bluza.jpg
    bluza.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 51
  • spodnie.jpg
    spodnie.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 46
  • spodenki.jpg
    spodenki.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 56
  • miseczka.jpg
    miseczka.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 53
śliczne zakupy kuleczko! ja w sumie mąło ciuchów kupuję, bo kuzynki mi sporo podarowały po swoich dzieciakach :tak: dokupiłam tylko body, pajace, skarpetki itp
a na zimę mamy właśnie spodnie na szelkach i kurtkę z wójcika - bardzo fajne się wydaje to być, mam nadzieję że jak przyjdzie zima to będzie dobre na Olę :sorry: teraz jest ciut za duże, oby nie urosła mi tak szybko... ;-)
mnie to zakup butów trochę przeraża, przyjdzie zima i dzieciaki zaczną chodzić, więc będzie trzeba coś zakupić :sorry:
w załączniku ten kombinezon - coś w tym stylu mamy, tylko kolor inny ;-)

Załączniki

• 730225130.jpg
    730225130.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
poogladajcie w Quelle .. Ja mam po Juli kombinezon (k+s) jestem bardzo zadowolona i do tego nie był drogi (ok 100zł) zamówiłam jej nastepny w ubiegłym roku i bedzie na teraz jeszcze..
2s6q6iu.jpg

Bardzo ładne te wasze ciuszki...sama musze o czymś pomyslec...na razie jestem na etapie bodziaków dł rękaw i pajaców bo mi powyrastał...era krótkich rękawków chyba już na dobre mineła...

A jakie buciki kupić na zimę niechodzącemu dziecku????

Normalne kozaczki.. zapinane na rzepy i jeszcze na zamek najlepiej... Mozna zobaczyć w CCC z guffo , albo z ecco lub w Bartku (co do tych ostatnich to szybko robiły sie rozczłapane)

Adiva... czemu dla niechodzącego. skad wiesz moze juz bedzie biegać.. Jula miał 10 mieisecy a dosłowinie biegała... wiec nigdy niewiadomo..

zrobić obrys stopy zeby potem długosc sprawdzić... Z ecco wyjmuje sie wkładke i przymierka do stopy...

reklama
ja body z krótkim rękawem też kupiłam na zimę - będą pod jakieś bluzy - w domu to za ciepło by było żeby miała dwie warstwy z długim rękawem, a znowu sama bluza i spodenki jakoś nie pasują mi na zimę - gołe plecy by miała :sorry: ;-)
fajnie Madziu, że piszesz o tym jak dobrać buta - ja też się nad tymi butami zastanawiałam :tak: a lepsze buty dla takiego malucha to wydatek praktycznie taki jak na buty dla nas! szok jakie to wszystko drogie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry