Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A wszystko dzięki temu, że wyczytałam gdzieś, że można napisać podanie o przyspieszenie procedury i aczkolwiek nikt nie gwarantuje, że ktokolwiek takie podanie przeczyta, to warto spróbować. Ja w swoim napisałam, że jestem w ciąży na zwolnieniu i każdy miesiąc oznacza dla nas pieniążki z banku na lekarstwa dla mnie - i widocznie trafiłam na jakąś urzędniczkę o dobrym sercu, która się przejęła i zadziałało! :-):-):-) Dzidziuś jeszcze się nie urodził, a już generuje zyski 

Celinka, o rany! A ja myślałam, że studenci na wykopki na ziemniaki to przestali jeździć jeszcze za komuny! No co za beznadziejny układ @@ Normalnie odpracowywanie studiów, jak za starych czasów... Rozumiem obowiązek odbycia praktyki zawodowej, ale czemu pracować za darmo? Toż to czysty wyzysk klasy robotniczej!U mnie na studiach po obronie pracy mgr trzeba jeszcze zrobic 6 miesieczyny, DARMOWY staz w aptece w Wawie. Tzn. my pracujemy przez 6 miesiecy 5 dni w tygodniu po 8 godzin, a nasza uczelnia i apteka dostaje za to kase.