ania.falko zamówienie złożę we wtorek po USG , tak sobie wymyśliłam że dopiero wtedy zrobię pierwsze zakupy

a zamawiamy te mebelki:
GLUCK
łóżeczko , komodę , szafę i skrzynię na zabawki razem z dodatkami (pościel , zasłony , materacyk do zabawy itp.) oprócz tego na zmianę biorę pościel taką:
GLUCK
i rożek z tej serii
Zastanawiamy się jeszcze z mężem nad tą kołyską
GLUCK nr. 1 na zdjęciu ale najpierw muszą dać mi odpowiedż z glucka czy występuje w kolorze pozostałych mebli
Także będzie zielono w pokoiku
madzilla: Police ponoć też mają sprzęt do ratowania noworodków?
Ja mieszkam na Bezrzeczu więc mam niedaleko do granicy w Lubieszynie dlatego nawet jak się zaczną skurcze to mam bliżej do Passewalku niż do Polic , w Passewalku jest o tyle fajnie że zaraz (drzwi w drzwi ) obok sal porodowych jest sala operacyjna wyposażona w sprzęt do ratowania i operacji na maluchach.
Co do Pomorzan to ja nie mam dobrego zdania ale głównie ze względu na to że byłam tam przypadkowo na oddziale podczas badań prenatalnych z krwi ( położna mi krew pobierała bo się spóżniłam ) i to czego się nasłuchałam i na oglądałam skutecznie mnie zniechęciło

Szkoda gadać pielęgniarka mówiła że mam 25 lat i po co mi te badania, no i oczywiście dodała że dopiero stresa to będę miała przy porodzie zobacze jak to boli itd....