reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
No komplecik super....Oby Fifek wyglądał w nim lepiej niz mój Piter...Poszlismy do sklepu szukać wdzianka na roczek ( bo u nas to spora impreza )....matka zdecydowana na komplecik taki właśnie jaki Fifi będzie miał....Ubrałam w niego moje cierpliwe dziecko i ehehehe....wyglądał w nim komicznie :-D :-D :-D Piotrek jest pulchny więc po ubraniu go w to wyglądał jak mały pingwin :-D :-D Spasowałam...Kupiłam mu porządne ogrodniczki z fajnego dzinsu...do tego taką koszule i mały pójdzie na roczek na luzaka :-D
Ja mam zagadke co ja mam ubrać....

A tam Piotrek....i tak każdy patrzy na figure młodej mamy ;-) Normalka...porównywaniu nie będzie końca bo dużo moich znajomych zaciążyło i rodziło w podobnym czasie....
Ale w ogrodniczkach nie wyskocze :-D :-D Jak zawsze coś wykombinuje ;-)

92 - :szok: Moja Ola nadal w niektóre 74 wchodzi :sorry2: Co niektóre ciuszki, które były dobre latem nadal są dobre :-D Wcześniej była okrąglejsza i ciuszki rozchodziły się w szerz :-D A teraz wysmuklała i nadal są dobre :happy2:
A ja jeszcze o rowerek się spytam, co myślicie o takim:
BEZPIECZNY ROWEREK Z PROWADNICĄ ROCKET NA PREZENT (870262502) - Aukcje internetowe Allegro
ja ogólnie szukam prostego i żeby był na wiosnę dobry :tak: Moi rodzice chca na roczek kupić Olci :-D
Ten mi się tez podoba, ale cena tez ładna :sorry2:
Smoby ROWEREK BE FUN Kubusia Puchatka GWARANCJA (872422562) - Aukcje internetowe Allegro
Ten drugi o tyle fajny, że chyba można regulować siedzisko w stosunku do kierownicy.

mi też się podoba bardziej z kubusiem, ale tak patrzę na niego i chyba nie można tym pchaczem sterować kierownicy :dry:
Ten Kasi też bardzo mi się podoba, ale wolałabym, żeby była dodatkowo jakaś barierka wokół siedziska...

reklama
Do góry