reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
Zmienie troszkę temat z wielce ważkich spódnicowych spraw na bardziej przyziemne....:cool2:

Czy dumałyście, a może używałyście monitorów oddechu dla dzieciaczków? bo nie wiem czy to też dopisywać do listy zakupów czy też dać sobie siana....?

Taką jak ta:
nianiado4.jpg

Monitor oddechu to fajna sprawa,ale przeważnie kupuje się go po to by mama miała komfort psychiczny...choć sprzęt faktycznie jest bardzo czuły:-)
Ja osobiście nie zamierzam kupować:-)

Jako jedna z już doświadczonych mam mogę stwierdzic że monitor oddechu należy to tych rzeczy które nie są do życia niezbędne:-Dzdecydowanie bardziej przydaje się jeśli dziecko jest wcześniakiem aczkolwiek nasza Tusia urodziła się miesiąc wcześniej i nie posiadaliśmy takiego ustrojstwa:-)

To zależy co rozumiesz przez wielofunkcyjny??? Jeśli zastanawiasz się nad takim który zamiast gondoli ma nosidło to odradzam....i oczywiście polecam taki który ma gondolę a potem zmieniasz ją na spacerówkę:-)

reklama
My postanowiliśmy kupic monitor oddechu z nianią firmy Angelcare(dla spokojnego snu)

polecam !!! i właśnie z tej firmy !!!

to nie chodzi o to że to tylko dla wczesniaków, bo śmierc łózeczkowa zdaża sie nawet całkiem zdrowiuśkim dzieciom - przepraszam nie chciałam nikogo przestaszyć.
Ja na początku nie mogłam spać bo Liwcia z nami spała tuż przy mojej gowie w łózeczku i, i tak zrywałam sie i przyglądałam czy oddycha, normalnie takiej schizy dostałam że nie potrafiłam spać i w nocy co chwile stałam nad łózeczkiem :sorry: zdaje sobie sprawe że troche przesadzałam tym bardziej że dziecie moje całkowiecie zdrowe sie urodziło ! No i mój tato z siostrą sprezentowali mi własnie ten monitor i po paru dniach jak go dostałam pierwszy raz mogłam spokojnie spać :blink: poza tym Liwcia lubiała spać na brzuszku i to było dość niebezpieczne a przy takim sprzęcie nie musiałam co chwile biegac do sypialni i np mogłam spokojnie cos robić w innym pokoju i ją słyszeć bo dodatkowo to ustrojstwo ma nianie ! takze ja jestem całkowicie za ! Teraz odłączyłam ten monitor i dalej używam niani jak np ide na dół albo na ogród a Liwcia spi !

co do sukienek to najbardziej podoba mi sie ta chyba co taki sam ostatni link tutaj był i pierwszy Lola czy jakoś tak ! bardzo fajna ! szkoda ze nie mma okazji kupić takiej kreacji !! :-)

Do góry