reklama
Kluskawawa
Fanka BB :)
Zmienie troszkę temat z wielce ważkich spódnicowych spraw na bardziej przyziemne....
Czy dumałyście, a może używałyście monitorów oddechu dla dzieciaczków? bo nie wiem czy to też dopisywać do listy zakupów czy też dać sobie siana....?

Czy dumałyście, a może używałyście monitorów oddechu dla dzieciaczków? bo nie wiem czy to też dopisywać do listy zakupów czy też dać sobie siana....?
Kluskawawa
Na początku dzidzia i u nas w sypilani będzie spała, tyle tylko że ja pisze o monitorze oddechu nie o elektronicznej niani...
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Jako jedna z już doświadczonych mam mogę stwierdzic że monitor oddechu należy to tych rzeczy które nie są do życia niezbędne
zdecydowanie bardziej przydaje się jeśli dziecko jest wcześniakiem aczkolwiek nasza Tusia urodziła się miesiąc wcześniej i nie posiadaliśmy takiego ustrojstwa:-)
zdecydowanie bardziej przydaje się jeśli dziecko jest wcześniakiem aczkolwiek nasza Tusia urodziła się miesiąc wcześniej i nie posiadaliśmy takiego ustrojstwa:-)reklama
justyna
My postanowiliśmy kupic monitor oddechu z nianią firmy Angelcare(dla spokojnego snu)
polecam !!! i właśnie z tej firmy !!!
to nie chodzi o to że to tylko dla wczesniaków, bo śmierc łózeczkowa zdaża sie nawet całkiem zdrowiuśkim dzieciom - przepraszam nie chciałam nikogo przestaszyć.
Ja na początku nie mogłam spać bo Liwcia z nami spała tuż przy mojej gowie w łózeczku i, i tak zrywałam sie i przyglądałam czy oddycha, normalnie takiej schizy dostałam że nie potrafiłam spać i w nocy co chwile stałam nad łózeczkiem
zdaje sobie sprawe że troche przesadzałam tym bardziej że dziecie moje całkowiecie zdrowe sie urodziło ! No i mój tato z siostrą sprezentowali mi własnie ten monitor i po paru dniach jak go dostałam pierwszy raz mogłam spokojnie spać
poza tym Liwcia lubiała spać na brzuszku i to było dość niebezpieczne a przy takim sprzęcie nie musiałam co chwile biegac do sypialni i np mogłam spokojnie cos robić w innym pokoju i ją słyszeć bo dodatkowo to ustrojstwo ma nianie ! takze ja jestem całkowicie za ! Teraz odłączyłam ten monitor i dalej używam niani jak np ide na dół albo na ogród a Liwcia spi ! co do sukienek to najbardziej podoba mi sie ta chyba co taki sam ostatni link tutaj był i pierwszy Lola czy jakoś tak ! bardzo fajna ! szkoda ze nie mma okazji kupić takiej kreacji !! :-)