reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

A ja dodam od siebie i mojego mężulka:tak: dziękujemy YOKA za pomoc... kochana otworzyła nam oczy na wiele spraw przy wyborze wózka:tak: teraz jaki kupimy nasza decyzja, ale na pewno jej zdanie wezmiemy po uwagę...

Jeszcze raz dziękujemy!!!!:-)

reklama
Dziewczyny przestancie, pewnie ze zadna z nas nie musi sugerowac sie tym co Yoka pisze. Dla jednej rady te moga byc pomocne dla innej bezuzyteczne.Ja nie kupie drogiego wozka bo te nowoczesne mi sie wogole nie podobaja, wybralam tanszy ale mysle wygodny wozek i tez jest solidnie zrobiony, obejrzalam go dokladnie i nie mam watpliwosci ze nam posłuzy. Nie mozemy tez slepo ufac YOCE, przeciez jest sprzedawca a nie uzytkownikiem. Nie zebym myslala ze nie jest szczera w wypowiedziach ale ja wzielam sobie poprawke. Rada rodzica ktory uzywal danego wozka jest cenniejsza, a te sa rozne zarowno co do tych drogich i tanich wozkow.Mamy szeroki wybor i kazdy moze wybrac wedlug potrzeb, a te wiadomo sa rozne. A takie wozeczki ja chce kupic

http://www.kunert-wozki.pl/galeria/49.jpg
__PROMOCJA KOLIBER TOP TRENDY COLLECTION 2008__ (406653196) - Aukcje internetowe Allegro

Bardzo fajne wózeczki :-)
Podobne do tych jakie sama oglądąłam.

justyna trójkołowiec napewno będzie bardziej zwrotny niż czwórka która nie ma skrętnych kół...to zrozumiałe...prowadzić się też powinien dobrze bo jest na pompowanych kołach....trójki projektowane były z myślą o bardzo aktywnych mamach,które uprawiają np. jogging :-)

no ja od poczatku nastawiłam sie na skrętne koło !! czyli czwórka ze skrętnymi to chyba ok !!

Ale koła mapompowane, chyba nawet mozesz wybrac czy pompowane czy piankowe bo jak zaczelam testowac go w sklepie to pani mowi ze tu sa pianki ale zaraz zmienimy stelaz na pompowane i jescze moj maz zapytal ktore lepsze, poiwedziala ze oczywiscie pompowane wiec masz chyba wybór ale napewno pompowane sa. Ogólnie najezdzilam sie nim posklepie , posprawdzalam go konkretnie, chyba z pol godziny go probowalam, i sportówke i gondole i powiem Ci ze jest naprawde super, nie wydaje mi sie zeby sie rozwalił i kołka tez ok.

:)

no musze oblukać !!! bo raz w opisie nie było o pompowanych a raz na zdj widziałam że ewidentnie sa pompowane !! a ja nastawiam sie na pompowane !! musze na zywo go obczaić !!!
no mi własnie tez sie trójkołowce nie podobają bo dla mnie jak taczka wyglądają :baffled: i takie jakieś pokraczne !! ale tak mi lasują mózg ze juz sie zastanawiałam czy jakby było tak że o niebo lepiej sie prowadzi czy nie skusić sie na ta 3 :confused: ale chyba nie ma takie róznicy jak przy 4 skrętnej :dry: hmmm ale zonk :baffled:

Nikt nie każe Ci drogich wózków kupować;-)
Nie musisz przed Nami sie usprawiedliwiać , że kupisz tańszy bo coś tam. Ja sama zastanawiam się nad tanim wózkiem bo nie uważam , że opłaca mi się te 2 tys. za wózek płacić gdyż wolę więcej ubranek dla dzidzi.

Zobacz np. ten jest fajny :-)
Wózek dziecięcy Cyprys - 022 - Z4 - TANIE wózki Coneco Joker za 149 zł .:+:. ► aleWozki.pl - sklep internetowy
marzycielka! podoba mi się ten wózeczek. I cena całkiem przystępna...

Justyna ja w jakim sklepie nie rozmawialam o 3 kolowcach, tam wszedzie mi mowiono ze napewno zwrotniejsze ale ze latwo tez sie przechylaja, np. schodzac ze schodka w sklepie moze sie gibnac na bok :-) To ja wole 4 kolowy a stabilny.A Austin jest napewno na pompowanych, ja tez tylko pompowane na nasze chodniki ;-)

Sukieneczka:] no wkońcu jak się okazało,ze bedzie Mariczka to pierwsza sukieneczka też już jest :-)

Załączniki

• 2_f.jpg
    2_f.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 48
  • 5_f.jpg
    5_f.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 57
Anoli te wózeczki są świetne jak dla mnie.Bardzo mi sie podobają:tak: Nie wiem tylko jakie wymiary gondoli,bo nie napisali...Ale wygląda bardzo ładnie i stabilnie.
Kokusia czy Ty widziałaś te wózeczki na żywo??

reklama
Pozazdrosciłam Wam zakupów i też kupiłam wczoraj kilka rzeczy: pościel w zielone kotki, do tego dwa rożki- jeden zielone kotki, drugi kaczuszki w paseczki, zielony ręczniczek i 4 szt body. Poza tym wynalazłam trochę fajnych ciuszków po moich chłopaków, wiec wyprawka juz zbiera, bo martwiłam się że jeszcze nic nie mam.
Orginalne rożki firmy**BABY-RAJ **łap okazję (412302944) - Aukcje internetowe Allegro
2 elementowa pościel firmowa**BABY-RAJ **120x90 (412301581) - Aukcje internetowe Allegro
MIĘCIUTKIE okrycie kąpielowe **BABY-RAJ ** (406775843) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE BODY Z DŁUGIM RĘKAWEM (ROZ. 62) -SUPER CENA (408738639) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE BODY DŁUGI RĘKAW (ROZ. 56) - SUPER CENA (408713794) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry