reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Sliczne te łóżeczko, a moglabys napisac tak w przyblizeniu wymiary po zlożeniu w ten worek?:-)
Wymiary mniej więcej 28x28x65 cm, bardzo fajnie i szybko się składa.
Agawar, te Twoje łóżeczko też rozważałam, bo bardzo mi się podobało, ale chciałam mieć 2 poziomy, tyle, ze coś za coś, nie mam otwieranego boczku, ale myślę że damy radę.
Na razie rozłożyliśmy w sypialni, bo nie mogę się napatrzeć, chłopaki ubrali lalkę bobasa w rożek i lala śpi w łóżeczku, za parę dni złożymy i powędruje do szafy, a bliżej grudnia rozłożymy na nowo
Myszqa
Mój mąz jest taki przesądny, że jak kupimy łożeczko (w listopadzie pewnie, jak nie w grudniu
) to i tak będzie u mojej mamy 
) to i tak będzie u mojej mamy 
No właśnie.... :-( A co wy o tych przesądach myślicie, bo ja to nie wierzę, ale rodzinka mówi żeby nie kupować nic przed porodem....Mój mąz jest taki przesądny, że jak kupimy łożeczko (w listopadzie pewnie, jak nie w grudniu) to i tak będzie u mojej mamy
![]()
Dla mnie to bez sensu - no bo jak potem kupię? Ze szwami na pisi i boleściami

. Dlatego więc kupuję - no może z wózkiem i łóżeczkiem jeszcze nie zaszalałam - ale to już niebawem - na pewno nie po porodzie....Wiadomo, że się człowiek denerwuje... żeby wszystko było dobrze - ale co mają do tego zakupy? Czemu mamy sobie odbierać tę przyjemność? I przyjaciółka i rodzinka mi daje rady...
ale ja ich tak za bardzo nie słucham...Co wy na ten temat sądzicie????????????????????
pozdro i dobranoc - lecę do łózia - bo już jestem zmęczona..... pa
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Agatkas dla ciebie link do mojego wózeczka.Taki typ:
Artykuły dziecięce - Sklep online: Austin 4 + fotelik kol. blue
a taki kolor
Artykuły dziecięce - Sklep online: Austin 3 zielony
a taki kolor
Myszqa
Mi mąż kazał obiecać, że nie kupię nic zanim nie będę w 8 miesiacu
Nie wiem dlaczego akurat w 8 ale tak sobie wymyślił 
Listę zakupów mam zrobioną więc jak tylko przekroczę magiczny termin zacznę szaleć :-)
Nie wiem dlaczego akurat w 8 ale tak sobie wymyślił 
Listę zakupów mam zrobioną więc jak tylko przekroczę magiczny termin zacznę szaleć :-)
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Agatkas dla ciebie link do mojego wózeczka.Taki typ:
a taki kolor
Cyprysiowa no fajny ten wózeczek, ale nie orientujesz się czy jest wersja z pompowanymi kołami?
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
tak, jest ja bede miala wlasnie zpompowanymi, na inne nawet nie patrze przy naszych chodnikach 
reklama
renia200
mama Victorki :)
No właśnie.... :-( A co wy o tych przesądach myślicie, bo ja to nie wierzę, ale rodzinka mówi żeby nie kupować nic przed porodem....
Dla mnie to bez sensu - no bo jak potem kupię? Ze szwami na pisi i boleściami. Dlatego więc kupuję - no może z wózkiem i łóżeczkiem jeszcze nie zaszalałam - ale to już niebawem - na pewno nie po porodzie....
Wiadomo, że się człowiek denerwuje... żeby wszystko było dobrze - ale co mają do tego zakupy? Czemu mamy sobie odbierać tę przyjemność? I przyjaciółka i rodzinka mi daje rady...ale ja ich tak za bardzo nie słucham...
Co wy na ten temat sądzicie????????????????????
pozdro i dobranoc - lecę do łózia - bo już jestem zmęczona..... pa
Ewelw ja przesądna nie jestem i już sporą część wyprawki dla mojej córci mam;-), cieszę się że zaczełam dosyć wcześnie, bo nie odczułam tak mocno finansowo tych moich zakupów i nie chcę myśleć co by było gdybym miała zrobić zakupy w ostatniej chwili.