reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

i to te bluzeczki
:-D:-D:-DJa dopiero jak zobaczyłam te bluzeczki to mi się przypomniało, że sama mam dwie prawie identyczne biała i czarną (tez z paskiem z boku):tak:. hmm. tylko, że kupione w zeszłym roku i teraz to pół brzuszka bym miała na górze:baffled:, a co tam, jeszcze nic straconego:-D, bo zamówiłam sobie dziś na allegro pas ciążowy, wiec skompletuje go z tymi bluzeczkami:tak::tak::tak::-D:-DA ten dekolt to mam rzeczywiście świetny:tak: w sam raz do karmienia piersiątkiem;-):-p:tak::-D

reklama
Żyrafka - super pajacyki!

Madzienka - sukienusia słodka, moja córcia miała podobną (mniej kwiatków i majtki do tego) i ślicznie w niej wyglądała.

pwa - fajniutkie bluzeczki i naprawdę niedrogo.

hejka:)

Ja jestem teraz na etapie wózeczka, bo kołyskę i łóżeczko i inne akcesoria w postaci np. materacyków już mam:)
Kiedyś większość wózków była na takich skórzanych paskach (jeśli wiecie o co mi chodzi) i fajnie się "bujały" :) Teraz jak oglądam x-landery czy Coneco to są strasznie twarde - już sobie wyobrażam jak na wertepach małej główka podskakuje....
Nie wiecie czy w tych nowych wózkach są jakieś nie wiem przełączniki żeby były takie bardziej miękkie?:)
Teraz na pasach znalazłam taki wózek: JEDO - BARTATINA
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE: JEDO - BARTATINA + BERBERO - kolor 110 - 1szt.

Yoka nie wiem czy już było o tym wózku pisane, ale z ciekawości mogłabyś mi rzec kilka słów na ten temat:) I ogólnie na temat "bujania się" wózeczków:)

i to te bluzeczki

:tak::tak: rewelacyjne te bluzeczki i jaki ładny brzusio:-D:tak:
Madzienko sukienusia prześliczna;-) ja na razie wstrzymuje się z kupnem sukieneczek, poczekam jeszcze miesiąc , az lekarz potwierdzi na 100% płeć:tak:- moja kolezanka byla pewna 8 mies , ze urodzi sie dziewczynka a w dziewiątym mies wyszło, że chlopiec:-D:-D:-D

:tak::tak: rewelacyjne te bluzeczki i jaki ładny brzusio:-D:tak:
Madzienko sukienusia prześliczna;-) ja na razie wstrzymuje się z kupnem sukieneczek, poczekam jeszcze miesiąc , az lekarz potwierdzi na 100% płeć:tak:- moja kolezanka byla pewna 8 mies , ze urodzi sie dziewczynka a w dziewiątym mies wyszło, że chlopiec:-D:-D:-D

Kankiya na dzień dzisiejszy nie dopuszczam innej myśli:szok:juz trzech niezależnych lekarzy potwierdziło że to dziewczynka:tak: ale jak czytam te Wasze wypowiedzi to mam stresa:dry:ale skienki i tak kupuję:-D
Pozyjemy zobaczymy!!!!:-)

:-):-) eeeee no jak trzech lekarzy potwierdziło to na bank laseczka będzie:-D:-D u mnie na razie tylko jeden , ale pójde pod koniec miesiąca do drugiego i jak ten to samo potwierdzi to dopiero wpadnę w szał sukienkowych zakupów:-):-)

No ja też wpadłam w sukienkowe zakupy :-D Skoro po raz kolejny lekarz mówi, że dziewczynka, to może coś w tym jest ;-) Na razie nie odrywam metek i w razie czego zrobię wyprzedaż na Allegro :-D Poza tym koleżanka spodziewa się bliźniaków i wstępnie lekarz określił, że będzie parka, więc może w razie czego ona coś odkupi :-D Dziś zaszalałam z ciuszkami Tup Tupa :-) Chciałam Wam powklejać z nadzieją, że fotki znajdę na Allegro, ale nie ma lekko a nie bardzo chce mi się teraz fotki pstrykać :zawstydzona/y:, więc postaram się przy okazji :-)

Agatkas - ja widziałam bardzo dużo wózeczków na takich właśnie skórzanych paskach, przynajmniej te 3 lata temu. Osobiście mi nie odpowiedały, wolę duże pompowane koła - nic nie podskakuje na wertepach, zwłaszcza jak są dodatkowo amortyzowane.

reklama
Agatkas - wiesz to kwestia już upodobań tobie taki wózeczek może pasować idealnie, sla mnie był za mało zwrotny poprostu, wypróbuj go sobie w sklepie i sama zobacz czy ci odpowiada.

Do góry