reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy:-)

Mlody w bondo:

_20161229_194448.JPG

Kasiulka tamto to masz wypasne!! Judyta czy Dex byliby zachwyceni z takiego. Chyba łatwiej uszyć by mi było. Bardzo mi się podoba.

Oo Luandzia rożek tez uzywalam. Mało osób lubi, dla mnie fajna sprawa. Ale taki zwykły. Choć w upały się nie zda..

Dużo tetry nam się przydało. Oboje alergicy i ulewali w cholerę, flanela mniej, bardziej na spacer.

Załączniki

• _20161229_194448.JPG
    _20161229_194448.JPG
    788,8 KB · Wyświetleń: 833
reklama
No ja dzieci miałam jesienno-zimowe wiec może rzeczywiście. Pieluchy wszelkiej maści tez oczywiście miałam z bambusem muslinem flanelowe. Nawet przez jakiś czas nie używałam pampersow ale potem wygoda zwyciężyła [emoji15]. Powiem wam ze teraz nie mam kompletnie nic po dzieciach z wyjątkiem chust wszystko porozdawalam wiec jestem jak przed pierwszym dzieckiem.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Luandzia tez miałam kilka bambusowych.

Mam jeszcze pieluchy wielorazowe z Grovia ale służyły nam jak mial 18-19m do nauki bez pieluchy. Są niezłe, musze przyznać.

Z chustami będę was podpytywac. Tez mam dobrą znajoma, która się zna i wie co i jak bo samemu ciężko zacząć choć już dużo się naczytalam. Jednak im więcej pomocnych osób tym lepiej :)

Kasiulka hihi.. Cudownie to nazwalas!!

Podoba mi się to, że każda z nas ma swoje gusta i wymagania, wiec i różne zdania. A człowiek bez względu na ilość dzieci ciagle dowiaduje się czegoś nowego :)

Luandzia co do dźwięku Angela wiem o czym mówisz haha. Teraz ponoć te z binatona są trochę lepsze niż angely. My potrzebujemy juz tylko mate. I to dwie jak wcześniej. Jedna w lozeczku druga w cribie przy naszym łóżku.

Dziewczyny piszcie jak najwięcej o waszych hitach i kitach wyprawkowych. Dla mnie to ogromna skarbnica wiedzy :) Jestem totalnie zielona w tym :/ szwagierka ma 3miesięczną niunię ale to też jest jej pierwsze dziecko i uczy się wszystkiego

Trzeba pamiętać, że każdy maluch jest inny. Co dla kogoś kijowe to dla kogoś może być super. Tez wole proste rozwiązania ale są bajery które wole posiadać.

Nie wiem jak Wy do tego podchodzicie ale, duzo rzeczy warto kupić używanych np chustawki jak ktoras chce, wózki etc. U nas tego od groma i jak nowe ale w Pl tez tak jest. Często dziecko nie zdarzy tego zniszczyć a cena conajmniej połowę tańsza.

reklama
Do góry