reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ewelina, dziękuję ogólnie dobrze tylko jakoś niezbyt dobrze dzisiaj jest ... w nocy złapał mnie straszny ból brzucha albo żołądka już sama nie wiem bo mnie wszystko bolało a od rana mi tak niedobrze że ledwo radę sobie w pracy daję. Myślę że mój organizm nie toleruje zjedzonej wczoraj z łakomstwa pysznej zapiekanki z pieczarkami ;)

reklama
AniaM - czekamy na relację ze spotkania :)

Tak patrzę na ten nasz kalendarz, jakoś tak opustoszał odrobinkę - odzywajcie się Dziewczyny ;)

Ja to faktycznie rzadko sie udzielam ostatnio, bo u mnie nic sie narazie nie dzialo, ale wszystkim kibicuje i trzymam kciuki. Ja za pare dni dziewczyny tez zaczynam ;), tzn czekam na miesiaczke ktora na dniach ma sie zjawic, w 2 dc mam pojechac do lekarza. Gonal F juz czeka w lodowce, ale po tym co napisala Agawa panicznie sie boje

AniaM i jak tam wizyta? maluchy zdradziły swoją płeć? :-)

Faktycznie jakiś spokój zapanował ale na pewno niebawem się to zmieni i kalendarz się zapełni :tak:

Ja jutro mam ostatnią wizytę w Klinice - trzymajcie za mnie kciuki :sorry2:

Magda dziękuję, ogólnie dobrze, chyba ominęły mnie najczęstsze i najgorsze dolegliwości t.j. wymioty z czego mega się cieszę :tak:Jest trochę mdłości i zgagi ale wolę to niż przesiadywanie w kibelku :-D Mam nadzieję że nie wywołam z wilka z lasu ;-) Jestem oczywiście ciągle zmęczona i kiepsko reaguje na upały ale to pewnie też normalne. Oczywiście dopadł mnie już stres 'przedwizytowy' ale wierzę że będzie ok, wszystkie wyniki mam na razie super :tak: No i chyba najgorsze że mam niepochamowaną ochotę na wszystkie niezdrowe rzeczy :-( obiecywałam sobie że będę się dobrze odżywiać ale niestety nie do końca mi to wychodzi :zawstydzona/y:

A u Ciebie widzę że jeszcze tydzień do wizyty, pamiętam jak nie mogłam się jej doczekać ale warto bo to niepowtarzalne i niezapomniane przeżycia :-)

Infinity, stres przed wizytą chyba już do końca zostanie :( a później kolejne stresy ale cóż takie życie ;) Dobrze że jest wszystko ok i oby tak zostało do końca :tak:
Mnie też ciągle do "używek" typu kebab, pizza itp. a to dopiero początek... Stres mam przed wizytą okropny, a czas wlecze się nieziemsko... ehhh trzeba czekać i tyle :)

Czesc Dziewczyny,
nie mam czasu na pisanie tu do Was, bo juz mi sie w pracy sezon zaczął i zarobiona jestem po uszy.Podczytuje Was w wolnej chwili ale nie jestem w stanie na bieżąco pisać.

Heiza
, robiłam cytokiny, koszt w Invikcie 400 zł czekałam tydzień na wynik i wynik musi być poniżej 20 i tak miałam wpisane ( bez żadnej wartości). Cytokiny TH1 TH2 pokazują czy w organizmie toczy sie stan zapalny - one są tzw. prozapalnie. I niby wtedy własnie NK też są wysokie.

Odnośnie NK to napisałam na forum bociana jaki pytanie do eksperta i dostałam taką odp:
Szanowna Pani
Nie ma konkretnych norm NK do programu IVF A ten wynik jest w normie
Jacek Szamatowicz

więc ja już zgłupiałam! Wiec postanowiłam nie robić z tym nic. Pije ziółka jeszcze miesiąc i na początku lipca podchodzę do cri-oczywiście na sterydach ( również ze względu na endometrioze)

Ewelina jakiej klasy kropeczka Ci podali ?
Ania, jak tam wizyta.Pochwal się foteczkami ;-)
Infinity.... jutro foteczkę dla cioci kotuśki po proszę ;-)

Dziewczyny 27 to bardzo dobra data na najlepsze wieści-trzymam kciuki za Was wszystkie i z każdą z osobna !!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Jesteśmy
Dzieci są w dobrej formie Dr powiedział że nic nie widzi niepokojącego ..ładnie przybierają
za 3 tygodnie kolejna wizyta 9.06

Dzieciaczki sie zaczepiają nogami (wachaja sobie nogi :-D) i na oznaczenie jaka jest płeć to niestety jeszcze niemożliwe ..
Jedno z dzieci nie wiedziało co sie dzieje bo chwytało sie za głowę, a drugi ssał kciuka
CAM00152.jpgCAM00151.jpg

ZARAŻAM WSZYSTKIE WIRUSKAMI I MOCNO TRZYMAM KCIUKI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Załączniki

• CAM00151.jpg
    CAM00151.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 55
  • CAM00152.jpg
    CAM00152.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 58
Do góry