reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Marika wyniki masz obiecujące, trzymam kciuki :tak: Jednak polubiłaś Relanium? ;-)
Anuszka ja mam siwuski więc te czasy kiedy nie musiałam farbować już minęły ;-)

Magda a poszłaś do restauracji degustować? Czy tylko będziesz zapraszana?

Mówicie, że mogę przejść do invitrówek? ;-):-D pomyślimy ale nie teraz... póki co musze się zdrzemnąć bo mi głowa pęka

Ps. dziś mnie naszło na pączka ;-)

reklama
No właśnie . . .
Nie opuszczajcie nas bo jesteście dla nas nadzieją i skarbnicą wiedzy . . .
Tylko nie za dużo spodenek i wózków ;-)

No ale gdyby nie podejście do ivf to smerfeta może jeszcze długo szukałaby przyczyn itd więc coś jest w tym powiedzeniu że ivf jednak leczy :-D

Ostatnia edycja:
Wszystkie zapraszamy do ciężarówek ;)

Smerfeta, to witam w klubie ;) ja codziennie prawie mam zachcianke na pączka ;)

Co do Geslerowej to na kolację to oni sami ludzi "swoich" zapraszają. Na ulicy degustowałam i niby zapraszali ale nie na kolację ;) to tylko w programie tak wygląda jakby tych przechodni zapraszali na kolację.

Ostatnia edycja:
Anuszka tak zupełnie to pewnie nie odejdziemy. Chodzi o to, by niektórych tematów nie poruszać na wątku tych co jeszcze walczą bo to mocno dołuje.... przynajmniej mnie tak dołowało, aż serducho pękało... To fakt, dopiero nieudane ivf zmusiło mnie do dodatkowych badań ;-)

Kochane dzięki za kciuki. Wracam od dr. Grosiu ma 1,69 cm a serducho bije 170 uderzeń. Wszystkie badania mam ok i tak sie jeszcze boje cieszyć :) nie pisze bo zle sie czuje tzn mam mdłości i bardzo boli mnie głowa i zle śpię wiec mam troche mało sił. Dziękuje Wam i kciuki za wszystkie :)

A ja pochwalę się swoimi poczynaniami.
Dziś byliśmy oddać krew na kariotypy. Zamówiłam pakiet na badania panelu żeńskiego i męskiego. Znalazłam instytut który trochę taniej niż w klinikach robią badania komórek N K, a jutro rano idę oddać krew na p/c A N A.
Wiem ze może nie każda z was wie o co chodzi ale to jest mój kolejny krok przed ostatnim podejściem do ivf w programie. . .
Dziewczynki
A może podpowiecie co możemy z mężem brać z suplementacji?
Wiem ze często tu już o tym było ale nie mogę znaleźć. . .

Hania tak bardzo sie ciesze, ze z Grosiem wszystko ok, baaaaardzo Wam kibicuje :) A masz jeszcze plamienia, lezysz?

Anuszka tylko sprawdz czy te tansze nk sa pelnym badaniem, najwazniejszy jest %nk a nie ilosc. Co do suplementow to dla M polecam Profertil, jest drogi ale skuteczny, do tego koenzym Q10 300 mg i wit D3 2000 j.m. Dla Ciebie: DHEA Eljot, koenzym Q10 300 mg, wit D3 2000 j.m., omega 3 1000mg, kwas foliowy 5 mg (na recepte). Pamietaj, ze suplementacja powinna trwac 3 miesiace, zeby przyniosla efekt.

Ostatnia edycja:
Hania super wieści, bardzo się cieszę :tak:
Anuszka jeszcze nie dopowiedziałam - ja tych wyników nie robiłam na czczo. Co do koenzynu Q10 to ja brałam firmy Walmark w dawce 60 mg. Trzymam kciuki za dalsze kroki :tak:

reklama
Do góry