reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Gonia, dziękuję. Krwi już nie ma. I oby się nie pojawiła, bo ja na zawał zejdę ;-)
A do poniedziałku, to na bank osiwieję :tak: Już chyba wolę horrory oglądać:-)

cześć laski :D
Mam pytanie bo jedziemy do gamety-w gdyni i tak się zastanawiam czy jest sens robić badanie nasienia przed wizytą ...bo dziewczyny na "bocianie" mi odradzają , a co Wy na to?
bo Dr może chcieć jakieś rozszerzone badanie i będzie strata kasy..
Jak było w Waszym przypadku? ...i nie wiem co zrobić..

AniaM, badania rozszerzone może zlecić androlog, analizując wyniki badan podstawowych. Tak, czy inaczej podstawowe muszą być. Warto pojechać na wizytę z badaniami. Może to przyspieszy kwalifikacje?!
A badania rozszerzone warto zrobić. Bo morfologia może wyjść super, a SCD niekoniecznie.

AniaM, badania rozszerzone może zlecić androlog, analizując wyniki badan podstawowych. Tak, czy inaczej podstawowe muszą być. Warto pojechać na wizytę z badaniami. Może to przyspieszy kwalifikacje?!
A badania rozszerzone warto zrobić. Bo morfologia może wyjść super, a SCD niekoniecznie.

bo eM ma z trzy badania ale już stare i nic się nie zmieniły(jedne są z Gamety) i je wezmę na wizytę
i myślisz że lepiej iść z aktualnymi wynikami czy poczekać co dr powie?

Balbinka tak ja leczę się we Wrocławiu i też u tego samego doktorka.
Ania M my nie mieliśmy świeżych badań nasienia i co lepsze nie kazał nam do tej pory robić, miał u siebie badania z przed dwóch lat i z zeszłego roku, były dobre więc nie zlecał nam nowych, dziwni Ci lekarze...
Lawenowy sen nie stresuj mnie w pracy, bo ja za bardzo nie mam jak tam zatańczyć;-) Mam nadzieję, że fałszywy alarm i moje machanie nóżką w takt pomogło:-) W poniedziałek wszyscy będziemy się cieszyć!
Pozdrawiam

reklama
Do góry