blueskye
Fanka BB :)
BLUE-kochana wysłałam ci priva otrzymałaś ?:-)
teraz przeczytałam..
dam znac
:*
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
BLUE-kochana wysłałam ci priva otrzymałaś ?:-)

po prostu brak słów
zastanawiam się tylko, jaki jest próg dochodów aby zasłużyć na miano matki
Dorośli się dziwią, że dzieci w szkole są okrutne wobec siebie, że brak im tolerancji... Ale co się dziwić, jak biorą taki przykład od dorosłych 

rodzicom najbardziej przykro
Znajomi nie mają czasem wyczucia i gadają od rzeczy no ale z drugiej strony nie mieli nigdy styczności z nieplodności, mają dzieciaki z wpadki lub z pierwszych cykli starań, więc są zieloni w temacie
ojjj jakbym wyjechała stąd byle gdzie nad morze, zrelaksować się szumem morza

życze powodzenia